| GGM14 a întrebat:

am niște kilograme in plus și ași vrea sa scap de ele. Eu nu mănânc foarte mult, dar problema mea sunt dulciurile. Sunt dependentă, ași mânca doar dulciuri dacă ași putea. Am analizat situația zilele astea din nou și cred ca știu care e soluția, dar am nevoie de niște idei. Mie mi-ar trebui sa mănânc ceva toată ziua, și m-am gândit ca ar trebui sa fie ceva sub forma de crema, o pasta de ceva. Chiar nu știu ce as putea mânca, aveți vreo idee?
Rog seriozitate!

6 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Si eu vreau sa fiu foarte bogat dar nu vreau sa lucrez. daca s-ar putea sa pice din cer. ca sa ai ceva ce nu ai avut niciodata trebuie sa faci ceva ce nu ai facut niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu asta e solutie.Solutia e sa te abtii.Te ajuta ceva numit "vointa".

| ZGEBYUSMEXIMUS a răspuns:

Nu exista dependenta, nu mai manca dulciuri, simplu

| OnceaMelissa a răspuns:

Buna! Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare, dar cel mai bine cand tii o dieta este sa ai vointa! Eu in trei luni am slabit 10 kg, fara sport. Ideea este sa mananci cat mai sanatos! Si nu trebuie sa te infometezi. De exemplu, eu dupa ora 18 nu mai mancam. Imi era foarte greu, dar n-aveam ce face. Mancam un mar sau un fruct. Sper ca te-am ajutat!

| GGM14 explică (pentru OnceaMelissa):

Faza e ca pe mine mă îngrașă dulciurile și trebuie sa scap de ele. Aici e vorba de dependență crying

| OnceaMelissa a răspuns (pentru GGM14):

Si mie imi era asa... Daca ai pofta de ceva dulce poti manca niste biscuiti dimineata, cum ar fi Belvita deoarece sunt mai dulci