| pwp a întrebat:

Buna TPU
Am o alta intrebare.Esti mai bine vazut de un potential angajator daca ai absolvit o facultate de stat sau daca ai terminat una particulara?

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești mai bine văzut/ă dacă ai experiență profesională!
Pa, pa.

| Liviu a răspuns:

Esti bine vazut de angajator daca esti prost/proasta,nu comentezi, nu intrebi de salariu, daca faci ore cat mai multe, si sa fi foarte umil, sa te lasi calcat in picioare de multi.Crede-ma,asta e Romania. Daca nu ai pile/bani.Te duci de te freaca un papagal de 18 ani tu avand 25 30, de zici 'aolo' Poti avea 50 de ani si sa spui la unu deseama cu nepotu tau 'sefu' happy Si sa te frece ala pana zici 'au mor' asta e Romania, baga la cap ce spun, o sa iti aduci aminte peste ceva anii happy Pile/bani sa ai happy

| pwp explică (pentru Liviu):

Ma demoralizezi.

| Liviu a răspuns (pentru pwp):

Eu ti-am spus adevaru, daca vrei iti pot spune ce vrei sa auzi, dar e diferit de ceea ce e adevarat.Eu ti-am spus un fapt adevarat, intreabati parinti, si rudele care lucreaza si bunici.VEi auzi aceleas vorbe cu mai mult efect din partea lor.Imi cer scuze ca nu pot sa iti spun ceea ce doresti sa auzi happy

| Trolli a răspuns:

Eu cred ca de stat, dar daca ai invatat si ai luat cu brio examenele, si cea particulara.

| GreenSky a răspuns:

Una de stat deoarece se stie faptul ca cele particulare sunt neserioase!

| TeckTonik997 a răspuns:

De stat de obicei, dar oricum depinde de prestigiul ei... de ex. daca mergi la spiru haret e ca si cum ai diploma de spalat wc-uri.