| AndreasfromMetallicA a întrebat:

am o amică cu varsta de 16 ani.A avut un iubit cu varsta de 26 de ani, pe care parintii ei inca il accepta in familie si cumva pe ea o obliga sa mai stea cu el,(cred ca ii mai ajuta cu bani)dar ea nu mai suporta si deseori pleaca de acasa si se refugiaza ori la prieteni ori la rude.In ultima vreme imi zice ca fostul prieten,fiind gelos le baga in cap parintilor ei ca ea se duce cu altii si se "distreaza",parintii crezandu-l doar pe el o bate pe saraca fata groaznic,din casa nu o lasa sa iasa,desigur nici la scoala,iar ea imi zice mie tot,inclusiv ca nu mai vrea sa traiasca si ca i-a ajuns, nu stiu cat mai pot sa o ajut cu sfaturi.Interebarea e, protectia copilului in cazul acesta mai poate face ceva? Ma duc eu cu ea peste tot numai sa stiu ca e mai bine.Multumim

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pana la varsta de 18 poate primi un ajutor adecvat din partea Protectiei Copilului. De asemenea ar fi indicat sa fie depusa o reclamatie la politie in care sa fie precizat ca este hartuita si abuzata sexual si batuta in caz de nesupunere. Sanatate!

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

116111 - Telefonul Copilului Gratuit! >>> Politie >>> Protectia Copilului.
Si tu poti suna, daca e absolut real ce ai scris, chiar esti obligat sa o faci!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Protectia Copilului.

| CuriousStuff a răspuns:

Protectia copilului sau direct Politie. Asta e prostitutie cu minori. Si un psiholog ca sa o ajute cu depresia.

| Laura78 a răspuns:

Are nevoie de un psiholog, ca sa treaca peste. Du-te la politie sau la protectia copilului.

| Grigor_Vasy_1995 a răspuns:

Tocmai ai fost implicat intr-o telenovela happy
Daca vrei sa o ajuti cu adevarat folosesteti capul suna la protecia copiluli ca ii minora 0213176311.