| cosmyn1999 a întrebat:

am o chestie care ma cam supara:am 11 ani.sunt baiat logic.eu stau la oras, am o prietena care sta la tara.ne vedem la scoala. o besk fffffff mult si e frum. foc. vb doar pe mess si prin msj pe tel.parintii nostri nu prea is de akord.si are prietene care vb la scoala mereu cu ele si mie cam rusine sa vb cu ea. ce sa fac? aaa si apropo... mi se inmoaie picioarele cand stau pe langa ea

Răspuns Câştigător
| LlLoOoVvVeEe_9087 a răspuns:

Daca si ea te iubeste relatia va continua si la distanta faptul ca ti se inmoaie picioarele cand esti langa ea nota ca u chiar o placi si ca esti suparat ca nu poti sa o strangi in brate sa o pupi si din astea...
cred ca ar trebui sa o luati incet nu puteti face nimic mai mult la 11 ani inca depindeti amandoi de parinti trebuie doar sa asteptati succeas
ai grija de ea :*:*

4 răspunsuri:
| mda_5900 a răspuns:

Nu stiu...da` parerea mea e ca la 11 ani aveti sh altele de facut laughing lasa`ti sentimentele pe mai tarziu laughing

| cosmyn1999 explică:

Mah...mda:ai un pic de dreptate:I da'. daca nu raspunzi ceva ce ar fi folositor taci

| beatrice4 a răspuns:

Foarte dragut.dar la 11 ani ar trebui sa fiti doar amici. daca o iubesti nu e nimic rau e dragoste de copii dar incearca sa o lasi mai moale...happy

| LlLoOoVvVeEe_9087 a răspuns:

Ms mult cosmin