Salut. În primul rand, fii tu! Nu încerca să te schimbi pentru nimeni. Dacă spui ca nu ai avut probleme cu ea, de niciun fel, înseamnă că nu are un motiv specific sa fie supărată pe tine. Unii oameni asa se comporta. Poate e geloasa pe tine. Habar nu am. Dar tu trebuie sa fii bună cu ea, sa o ajuți dacă are nevoie, sa ii fii alături. Oamenii aceștia probabil ca nu primesc atenție acasă, sau nu sunt înțeleși îndeajuns. Încearcă sa fii o colega bună. Pune-o pe prietena ta sa o întrebe care e motivul pentru care nu te place sau intreab-o chiar tu. Frustrările astea vin din interior, de la frici și probleme nerezolvate din trecut. Oamenii ăștia au nevoie de ajutor.
Pe scurt, comporta-te normal, ca o colega și dacă va întâmpina dificultăți, oferă-i ajutorul tău. Dacă restul "turmei" e răutăcioasa, fii tu acea persoana diferita și de ajutor.
Mult succes și curaj!
Chiar mi-a plăcut raspunsul tau.Mersi dacă nu mai răspunde nimeni îți dau funda.
M-am mai gândit și ai dreptate, eu cred ca e geloasa pe mine, deoarece ea a plăcut doi baieti și aia m au plăcut pe mine (nu e lauda, dar chiar asa a fost) Dar eu nu i-am plăcut pe acei baieti...
Oricum mersi pentru răspuns
*
O eviți. Nu ai nevoie de ea. Te intimidează cumva prezența ei? Dacă da, și dacă nu te poți impune, nu e prea în regulă. No, nu știu cum te-aș putea ajuta Fiecare cum e construit. Dacă nu te poate schimba nici un psiholog, tu fii bună și la locul tău și evit-o. E tot ce poți să faci. Sper că ți-a fost util sfatul meu și dacă da, aștept și o fundă din partea ta. Mulțumesc!
Da,mi-a fost util, mulțumesc mult!
Nu ma intimideaza, dar cand îmi vorbeste pe un anume ton sau îmi arunca niste priviri de alea naspa nu ma simt prea confortabil, mai ales dacă acum am aflat ca vorbeste rau despre mine cu prietenele mele.La început credeam ca nu are nimic cu mine ca ea e mai intepata de obicei dar acum ca am aflat...Asta e...O sa o ignor :\\ singura mea problema este ca mie îmi place sa ma înțeleg cu toti și nu m-am purtat urat cu nicio fata din clasa :\\
Nu putem să placem la toată lumea. Nu putem mulțumi pe toți. Pe mine mulți oameni mă urăsc. Mulți oameni mă plac... Și cu toate astea am ajuns ceea ce sunt.