Fata are incredere in tine si asta e un semn incurajator.
Daca se bucura cand te vede,daca te urmareste cu privirea oriunde te-ai duce,daca se joaca cu parul cand iti vorbeste,daca isi aranjeaza tinuta instinctiv,daca iti zambeste de cate ori o privesti si abia asteapta sa-i vorbesti,cel mai posibil te place.
Cert este ca,daca si tie iti place, ar fi cazul sa-i spui, pentru ca toate lucrurile astea ea le face asteptand sa iti gasesti tu curajul sa-i vorbesti.
Invit-o la o plimbare, ciocolata calda sau pizza si spune-i cat de drag ti-e de ea, n-o mai lasa sa astepte!
Bafta!
Buna!
Ti-am mai raspuns o data la intrebarea asta
Vezi cum se comporta cu tine cum vorbeste, daca te priveste in timpul orelor!
Bafta
Heii
Pai iti poti da seama ca te place daca iti zambeste, daca se uita la tine.
-daca se uita insistnt l tine
-daca iti zambesti
-daca se aranjeaza
-daca sta pe langa tine
-daca te baga in seama
Sunt in aceiasi situatie am fost prieten cu o fata si acum sunt cu ea fii atent daca are incredere in tine ai si tu incredere poti sa-i spui direct ca o placi ca nu ai 20 de aini sa iubestiii spui ca o placi si ia daca simte la fel
Este in regula daca o intreb daca ma place adica mie cam frica de raapunsul negativ... deja i-am spus ca o plac si a facut ceva gen aa deci ma placi! Imi este frica. pentru ca o iubesc la infinit
Pe buna nici nu stiu sigur daca ma place si tu vrei sa vezi daca ma sta la sarutat hai ma...
N-o intreba daca te place,invit-o la o plimbare,o ciocolata,o pizza,sa va faceti lectiile impreuna,sa vedeti un film,orice care poate sa va apropie.
Cunoasteti-va,las-o sa te cunoasca mai bine, vezi si tu ce caracter are, nu te grabi cu intrebarile de genul asta.
S-ar putea sa se nelinisteasca singura ca nu o intrebi nimic...
Poarta-te firesc, fii cald si dragut si invata sa glumesti usor cu ea si sa-i raspunzi cu "poate", in loc de da sau nu.
Bine?