Pai vb cu colegii tai si stabiliti sa o ignorati pe cat de mult puteti, iar dupa un timp o sa simta singura si nu o sa mai fie chiar asa de tupeista, iar dupa ce isi revine ii impuneti niste reguli ale clasei, cum ar fi unicitatea sau ceva de genu, iar daca refuza o ignorati in continuare. sper ca ti-am fost de folos
Frte cel mai bine e sa o injuri cat poti uhz de mult ca sa se calmeze... si iti recomand sa vorbesti cu colegii tai ca sunt de 7 ani cu tine in clasa sa ii spuna dirigintei ca nu e adevarat...iti spun ca pe tine te va crede
Lasati-o in pace,daca e increzuta treaba ei, ingnorati-o COMPLET, sa vorbeasca singura
EU as zice sa o lasi impace pentru ca am si eu probleme din astea si stiu cum e
1.Orice om care este interogat va trebui sa ii scoti vorbele cu clestele hidraulic din gura.Deci nu o interoga intreaba-o si tu de ce ii place sa faca si orice e comun cu ce va place voua(ca clasa)sau tie, sa faceti.(stiu ca interogarea si ce am zis eu par aceleasi, dar daca o faci cum trebuie interogatoriul nu mai e interogatoriul).
2. Uite solutia finala in caz ca nu reusesti sa faci nimic cu ea(o ignori,o ameninti, etc si nimic nu a functionat) si te-ai enervat:La karate spune la doi elevi de acolo sa atraga atentia astfel incat toata lumea sa fie concentrata pe,, activitatea`` lor.Atunci poti s-o iei si s-o karatuiesti de nu se vede! Dar nu uita:cheia reusitei este sa faci sa para un,, accident``! Bafta si sper sa nu te vad la stirile de la ora 5!
Multumesc tuturor... ideea e ca oricum incercam noi sa o ignoram, da nu prea puteam, ca diriga tot incerca sa o integreze in grup, dar ea nu stia cum se poarta colega deci... oricum pana la urma tot s-a mai rezolvat ceva ca diriga s-a sup pe ea ca cica e cocina in banca ei( v-am zis ca la mine la scoala totu e prea strict). pana la urma colega ei de banca s-a suparat si ea si colega asta noua a ramas singura in banca. presupun ca putina izolare o sa-i bage mintile in cap.
P.S: T13, ideea e ca noi nu o interogam sau asa ceva, mergeam la ea si ziceam "buna, ce mai faci?" si chestii de genu asta, si ea nu ne raspundea, se uita parca prin noi
P.S2: pana la urma cam toate rasp voastre spuneau sa o ignor, asa ca fundita primeste primul rasp :*(scuze pentru ceilalti dar altfel chiar nu stiu cum)