| Elena_Andreea_1997_Hbqj a întrebat:

Buna,TPU! Am o dilema,imi place de un baiat,dar el se comporta cam rautacios cu mine,adica eu de fel sunt mai baietoasa,si el mai da in mine,sau stie ca nu-mi place sa ma ia pe sus, pentru ca mi-e frica si totusi o face, dar au fost seri cand am iesit in grup si ma plangeam de frig, pentru ca eram racita in pantaloni scurti asa ca m-a luat in brate ca sa ma incalzeasca si pentru ca stranutam intr-una mi-a spus sa iau o pastila, sau tot de frig, mi-a dat geaca lui. Acum nu mai vorbeste cu mine de doua zile. Nu stiu ce sa zic, oare ma place?

Răspuns Câştigător
| VenomMMA a răspuns:

Te place! Deci, te-a tachinat, are grija de tine, s-a comportat exemplar pana acum. Lasand la o parte faptul ca a dat in tine. Dar tu zici ca-ti convine fiindca esti mai baietoasa de felul tau. Partea cu vorbitul... nu stiu, i-ai facut tu ceva, l-ai suparat, l-ai jignit? Trebuie sa fie un motiv, da-i un mesaj, suna-l, intreaba-l ce-a patit, de ce n-a mai dat niciun semn de doua zile. Sa nu fie la mijloc alta fata. Nu o sa rezolvi nimic daca vei astepta sa-ti pice raspunsul din cer. Fii stapana pe situatie si incearca sa afli ce are. happy

| Elena_Andreea_1997_Hbqj explică (pentru VenomMMA):

Mersi mult! Am reusit sa vorbesc cu el, isi pierduse telefonul si si-a schimbat numarul

1 răspuns: