Tu cred ca ar trebui sa te faci scriitoare
Anyway, e simplu. Daca nu il ai pe FB, il adaugi pe FB, si te bagi in seama cu el acolo. Ii mai trimiti un mesaj, il mai intrebi ce face, pana se leaga o conversatie. Si de acolo vezi tu.
Mersi, dar nu mi se pare ca sunt asa stralucita :*
Il am pe FB, dar mi se pare ciudat sa il abordez asa, fara motiv )
Ce e asa ciudat? Ii trimiti un mesaj de genul:
Buna, ce mai faci?
El el o sa zica ceva de genul:
Buna, wow, chiar ai avut curajul sa ma contactezi?
Sau:
Nu mai esti timida?
Si dupa aia vezi tu ce ii zici, nu e ca si cum ar musca
))))) ok, mersi de sfat!
Nu ca ai face ce ti-am zis
Poate incerc
Dar nu prea as face pentru ca mi-e frica sa nu par penibila, adica toti cei mai mari rad de cei mai mici care se baga in seama si nu vreau sa par astfel.
Nu prea inteleg ce e asa penibil. E un pusti de 14-15 ani, nu e Dumnezeu, Putin sau Obama. Daca vezi ca reactioneaza negativ, nu mai vorbesti cu el, iti iei gandul de la el si gata. Nu ai nimic de pierdut.
Da, ai dreptate, dar lui ar putea sa i se para amuzant si sa povesteasca la mai multa lume, si cei de a 7a si de a 8a de la mine din scoala nu sunt cei mai draguti si prietenosi oameni.
Ce ar putea sa le spuna? "Ba, mi-a zis "buna" o fata de a 6-a pe FB, hahaha!". Adica, ar fi penibil daca ar zice asta, ca nu e nimic nerezonabil sa trimiti cuiva un mesaj pe FB. Plus ca e posibil ca si el sa te placa, nu?
)))) da, ultima replica m-a convins
promit ca incerc, luni seara, vad cum se comporta luni la scoala :* te pup si mersi mult pentru tot
Sper ca ai vrut sa zici duminica seara Succes, si sa-mi spui si mie cum a functionat
Chiar am vrut luni seara :* da, te anunt
A, credeam ca vrei sa zici ca vorbesti cu el maine pe FB si sa vezi reactia lui 'face to face' la scoala
So... ai vorbit cu el? Ce s-a intamplat?
Fara suparare, dar am cerut doar o parere si eventual un sfat :*
Am cunostinte care la clasa a 6a au facut mult mai mult decat un iubit, asa ca ce fac eu nu mi se pare deloc deplasat :*
Ce poveste draguta. Nu as vrea sa spun ca trebuie sa te schimbi, in niciun caz. Doar ca baietilor le plac fetele mai indraznete. Ar trebui mai intai sa incerci sa il cunosti mai bine. Dupa cum ai spus la inceput el e mai direct, imbratiseaza fetele si vorbeste mai indraznet, deci daca ai fi intr-o relatie cu el toate lucrurile astea cred ca te-ar deranja. Totusi, daca te-ai indragostit de el, trebuie sa faci ceva, insa trebuie sa te asiguri ca el te iubeste de asemenea. Cateva imbratisari si niste cuvinte frumoase nu pot spune asta si nu vreau sa fiu foarte directa, dar s-ar putea ca el sa te priveasca doar ca pe o simpla atractie. E o diferenta foarte mare intre a iubi si a fi atras fizic de cineva, deci ai intotdeauna grija la asta. Sper ca te-am ajutat si sa ai o primavara frumoasa :*
Asa cum ai zis, sunt doar o atractie pentru el momentan, nici nu am crezut ca reprezint mai mult.
Voiam sa aflu cum as putea sa cultiv atractia asta, sa o fac sa creasca in ceva mai frumos.
Mersi mult, si tie la fel :*!
Nu cred ca o sa-ti placa sa-mi auzi parerea, dar sincer, eu cred ca isi bate joc de tine si ca probabil incearca sa o faca geloasa pe prietena ta T. Cel putin asa am inteles din ce ai scris. Mi-ar placea totusi sa ma insel. In orice caz, iti recomand sa fi atenta si daca nu iti da cu numic de banuit, poti foarte bine sa i te opresti in fata cand nu te baga in seama si sa nu-l lasi sa plece pana ce nu te imbratiseaza ( asta ar fi de preferat, cand il gasesti singur). Incearca sa-ti infrangi timiditatea si sa ii pui tot felul de intrebari despre ce-i place sa faca, la ce liceu vrea sa mearga, dar ai grija sa nu-i pui prea multe intrebari de-odata. poti sa ii spui si tu ce mult urasti ora care urmeaza sa inceapa sau ca in weekend apare un film SUPER si ca prietenele tale nu vor sa vina cu tine, deci esti trista ca nu ai cu cine sa mergi si poate te si invita el. Cine stie? Iti urez succes!