| Amali23a a întrebat:

Buna TPU. Am o dilema. Mie imi place foarte mult de un baiat si nu stiu daca si el ma place. Am avut noi tangenta la o cabana cand am dormit impreuna si ne sarutam si luam in brate (nu am facut prostii) si atunci mi-a zis ca ce a fost la cabana ramane la cabana si ca nu vrea nimic mai mult, sa ramanem prieteni. Il mai prind cand se uita la mine si facem contact vizual si ne uitam cateva secunde bune unul la altul. Azi de exemplu a venit singur sa ma conduca pana acasa si m-a luat in brate. Cand suntem cu restul prietenilor nu face din astea. Dintre fetele din grup doar cu mine vorbeste mai mult. Cu restul abia de schimba doua vorbe. Vorbim si prin mesaje dar nu foarte des pentru ca el nu are retele sociale si o zis ca nu-i genul lui dar tot se baga in seama si imi cumpara suc fara sa-i cer asta si doar mie. De fiecare data ma intreaba daca nu vreau din sucul lui cand vede ca nu beau nimic. Si doar mie imi ofera. Credeti ca ma place?

4 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

"am dormit impreuna si ne sarutam si luam in brate"

Tu ai dormi împreună, te-ai saruta si te-ai lua in brate cu un baiat daca nu il placi? Mă îndoiesc.

Daca ceea ce prezinți tu e corect atunci te place.

| isemilia a răspuns:

Da, probabil te place.

| Fabianaa a răspuns:

"Mie imi place foarte mult de un baiat si nu stiu daca si el"
Singurul mod în care poți știi cu adevărat dacă te place e să-l întrebi. happy

| AnaTeodora122 a răspuns:

Te place, doar ca are anumite retineri sau poate ii este frica de ce vorbește lumea sau ce cred prietenii voștrii