anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o dilema sunt cu o fata care idepresiva la inceput am tot sustinuto mo notat ingeru ei bla bla si am vorbit foarte mult mi-o spus o gramada de chestii si am iesit impreuna mozoale bla bla si de 3 zile suntem impreuna si ea i genu sensibila si se comporta asa de sec nu stiu se comporta ciudat si cred ca numa ma amagesc fiind cu ea ieri abia de o vrut sa o sarut cand o plecat acasa... Nu stiu am asa o stare naspa am prins drag de ea si ea se comporta asa rece nu are chef de vorba pur si simplu zici ca i un robot care raspunde la intrebarii. Cand am vorbit cu ea inainte sa fim impreuna era mult mai sincera mult mai dragastoasa. Deci m-a bagat complet in ceata aveam amandoi 16 anii ea face 17 peste 2 luni eu peste 3. Ce sfaturi imi dati? ceva pareri. Nu ezitati sa ma intrebatii anumite amanunte

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti constient ca ai decis sa intri intr-o relatie cu o fata depresiva. La ce te asteptai din partea ei? La inceput si-a descarcat problemele care o secau. Ai ajutat-o mult lasand-o sa faca acest lucru. Inceputul relatiei e un mod prin care ea incearca sa fie bine. Conteaza si ce se afla in spatele povestii voastre. Motivul pentru care ea a intrat in depresie te poate face sa intelegi de ce se comporta asa. Sunt convinsa ca o poti scoate din starea ei actuala, insa nu cred ca e nevoie sa faci asta cat timp ea nu-si asuma responsabilitatile unei relatii. Explica-i toate astea si ramaneti prieteni. Va intelege pentru ca are nevoie de tine.