Imi pare rau pentru drama din viata ta, dar nu ai de ce sa te mai stersezi, ca nu fata aia este de vina ci boul de amic al tau care este interesat de colega lui.
Da-i un sut in dos si continua-ti viata cu altul mai ales ca ti-a declarat ca NU a avut nimci pentru tine, prin simplu fapt ca " El mi-a zis ca si a pierdut sentimentele instant pentru mine".
Ceea ce simti tu este ceea ce te minti tu, fiindca-n realitate nici un barbat nu te paraseste pentru alta, daca are sentimente pentru tine.
Trezeste-te la realitate si intelege ca fata aia nu-i vinovata, ci barbatul care te-a parasit si nu da doi bani pe tine.
Ai devenit roata lui de rezervã dacă nu merge cu ea, se întoarce la tine, dar eşti sigură că-ți accepți statutul de Roată de rezervă? Ai puțină demnitate şi dă-l dracu '.
Nu aş fi cu un om care-şi bate joc de alții, gândește-te la fata aia, ți-ar plăcea ca iubitul tău să fie cu tine din acest motiv? Şi de unde ştii că nu e...
Gandurile tale sunt cele care te insala. Alegi sa scapi de ea? Alegi sa-l recuceresti pe el? Alegi sa fie el cu tine sau sa te minti pe tine si sa-ti vezi mai departe de viata. Daca odata a avut un crush exista un procent de 99% sa-l aiba si a doua oara si a treia oara si tata viata ta sa-l astepti doar pe el care va sari din fata in fata spunandu-ti cu zambteul pe buze, mai asteapta un pic ca se va termina.
Alegerea ta e simpla. Ori tu, ori el, ori nici una. Dar de ceea ce ne este comod nu scapam asa usor. Relatia nu e toxica, realitatea pe care tu creezi in jurul tau este toxica. In locul tau m-as imbraca cat de sexy as putea si as iesi prin oras, m-as plimba prin zona unde sta el daca as vrea sa-l fac sa ii para rau. mi-as gasi repede un baiat sa ies cu el.
Dar sigur asa e greu cand el iti trimite mesaje cu te iubesc, te visez, ma gandesc la tine cand de fapt incearca sa te faca sa intelegi ca el nu mai are nimic cu tine. Dar cum barbatii sunt nesinceri de fiecare data cand gasesc pe alta el incearca sa te faca sa-ti dai seama de acest lucru.
Bafta la alegerea pe care o vei face in viitorul apropiat.