Daca tu nu ai mers la ea, normal a crezut ca n-o placi, o fata nu sta dupa cineva care da impresia ca nu vrea.Sau nu te-a gasit un tip interesant, poate si-a gasit pe altcineva.
Ba da am mers
Am mers, cum sa nu si avem aceleasi lucruri in comun
Acum depinde si de parinti.Tu fiind baiat nu cred ca ai probleme daca mergi invitat de o fata acasa la parintii acesteia, dar e posibil ca ai ei sa fie nemultumiti in privinta asta, pe motiv ca fata te-a invitat la ea, lucru care mi se pare cam anormal. Daca ii stii pe parintii fetei ca fiind intelegatori si rezonabili probabil ca ea asteapta sa o inviti.Ti-a zis ca simte ceva pentru tine? Acum mai vorbiti cum o faceati inainte sa te invite la ea?
Pai daca te-a invitat de doua ori iar tu nu ai mers, care ar fi rostul sa te mai invite? Crezi ca oportunitatile dureaza la nesfarsit?
Cand ai o ocazie profita de ea, ca nimeni nu insista la nesfarsit.
Am mers la ambele invitatii
Probabil ai facut ceva ce nu i-a placut, sau nu ai facut ceva ce ar fi vrut ea, incearca sa te apropii de ea cand ai ocazia, si vezi daca o sa se schimbe ceva.
Hăh, probabil voia să vedeți un „film".
Dar de ce nu o inviți tu pe ea la tine acasă la un pahar de Pepsi?
Vrei sa stii de ce nu se roaga de tine sa te duci la ea? Ca nu.i obsedata, tu nu ai gura?