| buzzlighter a întrebat:

Am o fata in vecini si imi place de ea (apropo am 14 ani si ea 14 ani ea m-a invitat la ea de 2 ori iar apoi nu ma ma-i invitat.As vrea sa stiu de ce nu ma mai invita la ea.Multumesc dau Funda!

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Daca tu nu ai mers la ea, normal a crezut ca n-o placi, o fata nu sta dupa cineva care da impresia ca nu vrea.Sau nu te-a gasit un tip interesant, poate si-a gasit pe altcineva.

| buzzlighter explică (pentru BlackRose03):

Ba da am mers

| buzzlighter explică (pentru BlackRose03):

Am mers, cum sa nu si avem aceleasi lucruri in comun

| BlackRose03 a răspuns (pentru buzzlighter):

Acum depinde si de parinti.Tu fiind baiat nu cred ca ai probleme daca mergi invitat de o fata acasa la parintii acesteia, dar e posibil ca ai ei sa fie nemultumiti in privinta asta, pe motiv ca fata te-a invitat la ea, lucru care mi se pare cam anormal. Daca ii stii pe parintii fetei ca fiind intelegatori si rezonabili probabil ca ea asteapta sa o inviti.Ti-a zis ca simte ceva pentru tine? Acum mai vorbiti cum o faceati inainte sa te invite la ea?

10 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Pai daca te-a invitat de doua ori iar tu nu ai mers, care ar fi rostul sa te mai invite? Crezi ca oportunitatile dureaza la nesfarsit?
Cand ai o ocazie profita de ea, ca nimeni nu insista la nesfarsit.

| buzzlighter explică (pentru OldSoul):

Am mers la ambele invitatii

| OldSoul a răspuns (pentru buzzlighter):

Probabil ai facut ceva ce nu i-a placut, sau nu ai facut ceva ce ar fi vrut ea, incearca sa te apropii de ea cand ai ocazia, si vezi daca o sa se schimbe ceva.

| NAT0 a răspuns:

Hăh, probabil voia să vedeți un „film".
Dar de ce nu o inviți tu pe ea la tine acasă la un pahar de Pepsi?

| GreenVoid a răspuns:

Vrei sa stii de ce nu se roaga de tine sa te duci la ea? Ca nu.i obsedata, tu nu ai gura?

| Anonima7880 a răspuns:

Poate ti-ai bagat in cap ca te place rolling on the floor))

| buzzlighter explică:

Apropo am mers la ambele invitatii, si avem aceleasi lucruri in comun