| Plzhelpme33 a întrebat:

Am o imensa intrebare pentru voi! Dar sa incep cu o mica poveste...
Deci am invitat o fata in oras, ea a acceptat, am mers dupa ea la scoala, ne-am dus in parc.Imediat dupa aceea eu m-am blocatcrying, nu am mai stiut ce sa-i spun, si doar am tacutcrying..Acum suntem doar prieteni dar cred ca imi va mai acorda o sansabig grin
Deci daca nu e prea mare deranjul m-ati putea ajuta si pe mine?confused
Anume sa imi dati un model de discutie: deci suntem in parc pe o banca, ce ii spun? sai povestesc ceva? ce sa fac? un mini dialog ar fi perfect!
Si mai mult de atat cand vorbim la telefon cam despre ce ar trebui sa vorbesc cu ea? Exista niste subiecte anume?
Va rog din suflet sa ma ajutati:O3! In doar 5 minute puteti indeplini un vis:O3:O3! Eu zic ca se merita! Voi nu credeti?
Tin sa specific ea este putin timida, amandoi avem 14 ani! In caz ca conteaza!
Deci va rog un mini dialog cu exemple ce sa-i zic si il imbogatesc eu dupa cu lucruri de-ale mele...
Va multumesc anticipat! :*

5 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Pai fa-i o propunere thinking
Intreab-o daca nu ar vrea sa vizionati un film de groaza impreuna, sau orice alt gen happy Sau sa iesit undeva mai multi nu doar voi 2, ca sa aveti ce povesti, ca na...intrebarile de genul : care e culoarea ta preferata ce animale iti lac cel mai mult etc sunt stupide. happy

| WalterWhite a răspuns:

Eu zic sa incepi cu un dialog simplu : Ce faci? Cum e la scoala? chestii simple si dupa gaseste un subiect comun (ceva ce ii place ei ) si dupa sa ii dai cumva de inteles ca o placi si dupa eu zic sa o saruti cand ai ocazia ca sa nu ramaneti prieteni (asta cu sarutul ti-o spun din propria experienta sad )

| Seducatorul a răspuns:

Ii spui cat de frumoasa e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu știți să comunicați?! Hai măă.

| MaryyraM a răspuns:

Pai..cum ce sa-i spui..ai atatea de intrebat..Prima data o intrebi cum o cheama, dupa daca mai are frati..surori, daca ii plac animalele. daca are animale. daca sta la casa sau la bloc, care e culoarea ei preferata, o intrebi ce hobbyuri are, care sunt filmele ei preferate, ce fel de muzica asculta, ce flori ii plac..si incearca sa fii glumet..sa faci glumite, dar nu stupide! o intrebi care e mancarea ei preferata, ce deserturi ii plac, care e inghetata ei favorita... Si inainte de a vorbi la telefon cu ea..fii sigur ca te place. Daca a iesit odata cu tine nu inseamna ca te si place.asa am facut si eu cu un tip, am iesit cu el la o pizza pentru ca imi place pizza laughing. Ma rog..deci cam asa merg lucrurile, iar apoi totul va veni de la sine.si daca ai consumat deja intrebarile astea poti sa o mai intrebi cum ar fi vacanta ei perfecta, sau cum se vede peste 15 ani. ce jocuri juca cand era mai mica...etc.Baftawinking