anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

aM O INTREBARE. Am avut o prietena cu care am fost 2 ani la gradi. Apoi la scoala am fostin aceeasi clasa. In clasa in care sunt acum[ a5-a] ne-am certat dar nu mai stiu din ce motiv[laughing]. Dar nu stiu ce sa ii spun [ ea nu are mama ] si nu stiu cum sa reactionez. Acum ne-am impacat. Dar nu prea vorbim.Nu stiu cum sa spun. dar de acum vreo 1-2 ani. Am simtit un miros ciudat la ea[ eu si cu actuala cea mai buna prietena a mea am considerat ca nu se spala sau ceva de genul]. Cum sa ii spunem? Sau ce sa facem in privinta asta? Cel mai bun raspuns Fundaa`:X

6 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Ar trebui sa-i zici ceva care sai ajunga la tine gen lucrurile pe care le spune adda in prietenie advarata eu i-am dat o scrisoare cu versurile acelea prietenei mele si a mers bafta!

| TeooSmilee a răspuns:

Pai.spune-i adevarul ceva de genu: U: sti de ce numai stam atat timp impreuna? ea: dc? U : pentru ca u cam mirosi ciudat ea:trebuia sa imi zici de mult am uitat sa ma dau cu rolon laughing si asa va impacati

| micutadhampir a răspuns:

La adolescenta, secretiile sunt mai abundente, transpiratia mai tare. Daca sunteti siguri ca faptul ca nu se spala e cauza mirosului, si nu o problema hormonala, puteti sa aruncati un "bai frate, pute a transpiratie aici:, dar nu ii spuneti ei, spuneti fara sa va adresati cuiva, far sa fiti suguri ca si ea aude.

| BloodPrison a răspuns:

Mai bine nu ii mai amarati viata lasati-o in pace sau spunetii ca nu trebuie sa uite sa se ingrijeasca sa nu uite sa se respecte pe ea insasi

| DamonsGirl a răspuns:

O data am incercat sa ii spunem da a fugit acasa planagand. Acuma. Daca ii zicem ne spune la bunica sa! straight face

| xDoll a răspuns:

Pai incerca sa ii spui.sincer si in fata... explica`i ca are un miros putin cam ciudat...si nu vad de ce ar fugi la bunica sa
dar incerca sa te pui si tu in locu` ei nu are mama si poate ca bunica`sa nu ii poate explica unele lucruri la fel ca mama. big grin
( daca e vorba despre cine cred eu ca e straight face atunci incercati sa ocoliti putin subiectu` la inceput)

BAFTA!