Ar trebui sa-i zici ceva care sai ajunga la tine gen lucrurile pe care le spune adda in prietenie advarata eu i-am dat o scrisoare cu versurile acelea prietenei mele si a mers bafta!
Pai.spune-i adevarul ceva de genu: U: sti de ce numai stam atat timp impreuna? ea: dc? U : pentru ca u cam mirosi ciudat ea:trebuia sa imi zici de mult am uitat sa ma dau cu rolon si asa va impacati
La adolescenta, secretiile sunt mai abundente, transpiratia mai tare. Daca sunteti siguri ca faptul ca nu se spala e cauza mirosului, si nu o problema hormonala, puteti sa aruncati un "bai frate, pute a transpiratie aici:, dar nu ii spuneti ei, spuneti fara sa va adresati cuiva, far sa fiti suguri ca si ea aude.
Mai bine nu ii mai amarati viata lasati-o in pace sau spunetii ca nu trebuie sa uite sa se ingrijeasca sa nu uite sa se respecte pe ea insasi
O data am incercat sa ii spunem da a fugit acasa planagand. Acuma. Daca ii zicem ne spune la bunica sa!
Pai incerca sa ii spui.sincer si in fata... explica`i ca are un miros putin cam ciudat...si nu vad de ce ar fugi la bunica sa
dar incerca sa te pui si tu in locu` ei nu are mama si poate ca bunica`sa nu ii poate explica unele lucruri la fel ca mama.
( daca e vorba despre cine cred eu ca e atunci incercati sa ocoliti putin subiectu` la inceput)
BAFTA!