Cred ca daca te-ai mai ingrasa putin ti s-ar depune grasime si pe picioare, mai ales pe interiorul coapsei, ceea ce ar diminua aspectul de "paranteze".
Daca te-ai ingrasa, ai arata urat.
Fetele in ziua de azi evita sportul, si au doua orizonturi, sa devina ori mai slabe, ori mai grase, una din ele.
Daca esti prea slaba, arata urat, daca esti prea grasa, la fel, oricum ar fi, voi nu sunteti multumite.
Iti spun asta pentru ca ai spus ca nu-ti place corpul tau, si ma gandesc ca in viitor, daca te ingrasi, o sa vi din nou aici si o sa ne spui ca te-ai ingrasat si nu-ti place iar corpul tau.
Sfatul meu este sa incepi sa faci niste exercitii, nu multe, si nu grele, si in acelasi timp sa mananci, am facut marea greseala cand eram mai mic, sa fac exercitii si sa tin dieta in acelasi timp, si nu cresteam in masa musculara deloc, asa ca nu incepe cu diete.
Cauta pe youtube, sunt destui oameni care invata oamenii cum sa faca exercitii pentru anumite parti ale corpului, atat pentru femei cat si pentru barbati, si nu cauta diete, doar informeaza-te despre ce e bine sa mananc, nu te gandii ca daca nu mai mananci deloc, are vreun efect, daca nu mananci, nu ai energie, nu creste musculatura, nu faci nimic.
Este decizia ta daca vrei sa ai un corp prea slab, prea gras, sau asa cum vrei facand cateva exercitii.
Nu vreau sa ma ingras foarte mult. Doar ca nu stiu unde se va depune grasimea; eu vreau sa se depuna un pic in interior