Pai,in primul rand trebuie sa-ti faci un book(o carte cu multe poze recente de ale tale)sa trimiti la o agentie de modeling din Bucuresti(acolo sunt cele mai bune)poate dai un casting, iar agentia poate sa trimita book-ul la producatori de reclame etc.
Asta o stiu din propia experienta doar ca eu am facut 3 ani de modeling si apoi am facut reclama: Andrei Paul Axinte -Lenor 2009 HU,BG, UKR, CH,
Si eu am facut un astfel de curs la mare...De fapt m au luat de pe plaja ca hai la noi sa iti facem poze!
Am facut 5 poze, au zis ca sunt buna ca model si m au pus sa platesc 50 de lei, urmand sa ma sune!
Dar nu a mai sunat nimeni!
M.am pacalit singura!
Du-te in locuri mai aglomerate ca acolo sunte omaeni care vor modele pentru reclame uite moda pentru tine http://www.youtube.com/watch?v=WvL308_eF_8
Draga lxDianaxl pentru a ajunge sa pozezi pentru brandul Takko trebuie sa ai ceva experienta in modeling in spate! Multe shootinguri, multe prezentari si un book profesionist facut de un fotograf! Nu e chiar atat de usor! Mie mi-a luat ceva vreme pana am ajuns la o prezentare cat de cat acceptabila, dar m-am descurcat! Mult succes pe viitor!