| RinaXstar a întrebat:

Bună TPU,

Am o întrebare cam prostească... Sunt in clasa a VI-a, tot văd o fată frumoasă rău de tot pe hol și e din a V-a... Are gropițe, ochii căprui și părul scurticel, are fața efectiv perfectă. Vreau și eu să arăt cum arată ea. Vreau să arăt mai bine in general. nu stau bine cu gelozia, chiar as dori si eu gropițe, fata asta e pur și simplu prea norocoasa. Toti baietii o plac. Mai ales baiatul pe care il plac, tot dupa ea se duce.
As vrea si eu sa nu mă mai faca lumea urata... Colegele mele. Mama zice că eu sunt frumoasă. Dar știu că e o minciună, că doar e maică-mea. Si prietena mea tot asa imi spune. Dar simt că mă mint. Daca sunt așa de frumoasa, dc nu mă place nimeni?
Deci, întrebarea este, cum a-și putea arăta mai frumos? E vreun mod de a-mi face gropițe? (Nu stiu cum să zic.) Sau, cum as putea să-mi fac genele mai lungi, sau mai accentuate (Fara rimel sau machiaje.)

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Va trebuii sa inceti sa te accepti asa cum te-a facut mamica ta, fiindca fizionomia fetei nu se poate schimba, cel putin nu la anisorii astia.'
Dupa 20 de ani poti face operatii estetice si iti mai poti modifica fata, dar te asigur ca-i mai important sa inveti si sa fi o fata desteapta, nu frumoasa si prostuta, ca nu are nici o valoare frumusetea aia.
Gropitele se pot face numai prin operatii estetice destul de riscante prin care ti se opereaza muschii fetei, dar sunt sanse sa nu dea rezultate intotdaeuna si sa ramai cu fata stramba sau cu cicatrici urate pe fata.
Genele lungi se fac cu rimel, dar toate la timpul lor, ca acum esti mult prea micuta pentru toate astea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La tine nu e gelozie, este INVIDIE!
"fata asta e pur și simplu prea norocoasa" Habar n-ai ce vorbesti, nu stii tu ce viata are fata aia sau ce ii rezerva viitorul.

Nu te place nimeni pentru felul negativ in care gandesti. Esti plina de invidie, lucreaza sa scapi de asta. Mergi la psiholog!