Mda...nu stiu ce sa spun. adica eu sincer cred in fantome, demoni etc pentru ca am avut parte de ceva infricosator deci.cam greu sa despara din mintea mea
Demoni. Vrajitori. Fantome. hmmm... pot spune doar atat: NU exista! Bine, decat in povesti, basme... dar nu exista
Nu cred ca exista, poate doar in mitea copiilor de 5 ani da fantome este foarte posibil
Uhh! fantomele astea, as vrea sa vad
cine stie si ai vrea sa vezi si daca te omoara
Pai fantomele nu omoara nu? sau iti fac rau?
Nu stiu si nu vreau sa aflu
Uite si mama a avut moarte clinica cind aveam eu 1 an, a cazut cu capul de'o piatra, si a vazut un inger care ea sps ceva, dar nu isi aminteste ce ea spus, de cind mea povestit tot ma gindesc (daca exista ingeri-exista si fantome) mama nu a pronuntat ca era anume inger...ea a spus ca (era tot alb, alb imaculat deodata de sus se cobora un baiat de vre'o 6 ani care lucea, si ea spus niste vorbe pe care nu si le mai aminteste) cei care erau alaturi de ea spuneau ca nu mai respira, ca avea ochii ca de om decedat(adica pupila nu se mai misca) a fost moarta pe vre'o 6-7 minute...Si de asta cred putin in fantome-ingeri, sincer mama nu crede...si nu stiu dc!
SoP222 întreabă: