| elemydya a întrebat:

happy Am o intrebare care ma framanta de ceva timp...Am 14 ani jumate si 1.60 inaltime.Este normal? eu cred ca ar trebui sa fiu putin mai inalta...voi ce parere aveti?happy

Răspuns Câştigător
| beautifulkiss a răspuns:

Buna,este o inaltime normala pentru varsta tahappyMai ai timp sa cresti, nu-ti fa grijitongueDaca doresti sa mai cresti poti sa faci un sport:inot, baschet, handbal.
Numai bine.

11 răspunsuri:
| SyMy24 a răspuns:

Nu`ti fa grijihappy! Sigur o sa mai cresti in inaltime pana se termina perioada de pubertate. Si da` eu zic ca e normal...sunt alte fete care la 16 ani au 1.60 deci e ok...happy

Pa pa!

| oOSaritaOo a răspuns:

Eu am 17 ani si 159, nu e nimic. tongue

| LaraClarice a răspuns:

Este ceva absolut normal.

| val31989 a răspuns:

Nu stiu, dar cred ca trebuia sa fii mai inalta cu vreo 5-7 cm happy...dar e ok.Eu cunosc fete de 15 ani si au 1, 55.
Nu cred ca esti prea scundawinking

| ILoveTacos a răspuns:

100 % normal.O colega de la mine din clasa are tot 14 ani si 1.55 iar eu am 1.62 si am 14 ani si jumatate.Nu-ti fa griji, crestem mai greu, dar crestem cu siguranta!

| elemydya explică (pentru ILoveTacos):

Iti multumesc tare mult!:*

| ILoveTacos a răspuns (pentru elemydya):

N-ai pentru ce.Si eu ma temeam de acelasi lucru acum catva timp, dar mama mea mi-a povestit ca era la fel de inalta a mine pana in clasa a 9-a, cand in vacanta de vara a crescut brusc si a ajuns printre cele mai inalte fete din clasa!

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Am 14 jumate si am 1.57 I don't want to see Mai ai timt sa crestibatting eyelashes

| Angie95 a răspuns:

E destul de bine stai linistita. Pana la 20 ani ai timp sa tot crestiwinking

Răspuns utilizator avertizat
| TeeaD a răspuns:

Nu esti prima, si nici ultima.Cunosc multe cazuri.Tu ori semeni cu parintii/bunicii si atunci o sa mai cresti foarte putin, ori intarzii putin si o sa iti dai drumul ca lumea mai tarziu, pe la 16, 17 ani.Nu-ti face grijihappy