Daca stii ca esti dispus sa renunti la cel mai bun prieten, fura-i-o Gandeste-te ca din toata treaba asta fie o pierzi pe ea, fie pe el. Gandeste-te la cine tii cel mai mult. Eu zic ca nu merita sa dai cu piciorul unei prietenii adevarate pentru o fata. De ea oricum te vei desparti, dar un prieten adevarat gasesti mai greu. Dar daca tii neaparat sa fii cu acea fata eu zic sa astepti o saptamana-doua dupa ce se despart ei si te vei putea cupla cu ea, dar o sa iti superi prietenul. Mai bine lasa fata si ramai cu prietenul tau cel mai bun Sunt fata si stiu ce vorbesc, crede-ma. Am si ceva experienta Succes!
Nu iti trada cel mai bun prieten pentru o femeie c-o sa-ti para rau! Femei sunt pretutindeni
Da,fur-o.nci bine nu ai scapat de biberon si te duce gandul la furat! cred ca in viata o sa ai parte de un sejur frumos cu sauna si spa la jilava!
Sa nu te puna naiba sa te atingi de ea, nu lua ce au cei mai de pret prietenii tai, ai sa ai mult de pierdut in viata daca continui sa gandesti asa.
Nu se merita sa renunti la o prietenie pentru o fata . O sa iti placa multe fete de acum inainte.dar prieteni buni..nu se stie cati mai gasesti.
Vrei sa pierzi cel mai bun prieten pentru o fata care e probabil nici sa nu te placa (poate interpretezi gresit semnele )? Mai bine stai in banaca ta si cauti alta fata.
Va multumesc pentru minunatele raspunsuri, si am renuntat la fata! mersi de pareri