| Hamilton a întrebat:

Bună TPU.
Am o întrebare cât se poate de ciudată:
Stăteam acum și mă amuzam de o situație cât se poate de ciudată, reducându-mi aminte de niște foști prieteni din anul anterior. Cel mai ciudat lucru pe care doresc să-l întreb acum chiar dacă nu pot face schimb de opinii cu cineva este astfel:
Am avut anul anterior trei prieteni, tocilari fiind de clasa a doisprezecea. Hai să le spunem, M, F și D. Când a fost săptămâna altfel la un momentdat, s-a întâmplat ceva cât se poate de dubios punându-mi un semn de întrebare. M și F erau la liceu pentru ora de română iar eu am mai stat pe holuri cu ei deoarece trebuia să-mi aștept colegii să mergem la "Muzeul Țăranului Român". M stătea vorbea cu noi dar se juca la un momentdat Clash Royale pe telefon și lui F brusc a început să îi se facă drag de el sau pur și simplu să râdă la bancurile lui și într-un anumit fel să-l mângâie pe M cu mâna pe brațul lui ca de circumferința brațului. Și îl mângâia persistent zâmbindu-i dar se vede că M nu avea nicio treabă cu el pentru că erau buni prieteni de 4 ani. F mai spre sfârșitul verii și-a făcut o iubită super geloasă mai ales pe mine și alte fete. Bineînțeles că F, băiat sensibil de ce era, a fost manipulat mult de ea fără să-și de-a cu adevărat seama. Dar în Septembrie, face o vizită alături de D pe la liceu că să-și vadă foștii profesori. La final, la plecarea lor, îl i-a pe D de după gât cu brațul și pleacă făcând un banc. Voi credeți că este un caz de bisexualitate sau mai mult de homosexualitate? F tindea să fie o fire un pic mai dulce și zâmbitoare cu fetele chiar dacă nu a reușit să mă înțeleagă pe mine în profunzime.
Btw, cei trei erau buni prieteni și obișnuiau să-și petreacă mai des timpul deoarece aveau lucruri în comun și erau toți intelectuali.
Voi ce credeți?
Opiniile pot fi împărțite.