Intrand in discutie cu ceilalti si dezvoltand discutiile vei vedea ca iti vei creea mult mai multi prieteni. Intra in vorba cu oamenii respectivi, fa-te placuta, zambeste! Trebuie sa le dai impresia ca esti foarte relaxata atunci cand vorbesti cu ei si ca nu ai nici o teama! Sper ca te-am ajutat! Sper sa te ajute sfaturile mele!
Incearca si tu sa fii mai sociabila, mai "dulce" in vorba. Lasa timiditatea la o parte.
Mergi pe profilul respectivului iar acolo sub imaginea sa exista o chestie verde pe care scrie '' Adauga prieten''.
Practic şi teoretic vorbind totodată, ca să-ţi faci prieteni trebuie să fii un om vesel, maleabil, prietenos, modest, să îi înţelegi pe cei din jur, să le înţelegi şi să le respecţi opiniile.
Buna!
Fii sociabila, prietenoasa, dar i acelasi timp linistita. Baga-te in discutzie dar nu fi intzepata sau sa ii intrerupi pe toti cand ai tu chef. Povesteste-le ce ai facut tu mai "incredibil" Fii draguta si in acelasi timp fii tu!
Sper ca te-am ajutat
fundita?
Depinde
daca te referi pe site-uri dale invitatie si daca vor accepta si daca nu bye
daca vorbesti despre viata fii prietenos/asa si vorbesti cu noi oameni, sau incearca sa cunosti cunostinte deale prietenilor tai si asa poti cunoaste mai multi oameni:*
Pai sa nu fii timida. Sa incerci sa socializezi mai mult cu ceilanti sau pe facebook, sau incearca un joc unde poti vorbii cu altii. Sper ca ti-am fost de ajutor :*