Nu prea iti este prietena crede-ma o prietena nu te-ar folisii, o prietena nu ar intoarce pe toata lumea in potriva ta. Mi se pare putin cam prefacuta. Eu zic sa lasi totul asa si daca ea tine la tine cum ti tu la ea te va cauta. Nu te umilii in fata ei ca nu ai de ce. Nu ii permite sa te vorbeasca pe la spate daca tu nu o faci.Si in primul rand nu mai pune la suflet tot. Sunt multe greutati in viata trebuie sa le faci la toata fata!:* Funda?
Sincer...sora ta nu prea e sora..adica frate..nu se comporta ca una in nici un caz. nu prea are incredere in tine ceea ce nu pea este k. vorbeste cu ea asta e sfatul pe care ti. l pot da, VORBITI FATA IN FATA gasiti.va o zi ..ca ori cum e vacanta si stati si povestiti daca mai vrei sa salvezi ceva din prietenia asta explica. i ca nu se petrece nimic intre tine si acel baiat spune. i ca e doar un simplu amic. iar pentru ca ti mult la ea promite. i ca nu o sa fii niciodata cu el..si na bafta:*. daca e trimite un mesaj si te mai ajut>
Cel mai bine e sa vb cu ea fata in fata...si daca nu vrea forteazo. Altfel nu stiu cum ai putea
Cred ca ar trebui sa fii sincera cu ea, sa ii explici ceea ce simti. Daca iti este cu adevarat prietena te va asculta si va incerca sa faca lucrurile sa mearga.