| Andreiutza1809 a întrebat:

Buna TPU happy
Am o intrebare.
Daca un baiat are o prietena cea mai buna poate cumva sa o placa? Si mentionez ca ei sunt din acelasi judet, eu sunt din altul fata de el.
Ca am un prieten care mi-a zis de una ca-i cea mai buna prietena si in schimb de mine o zis ca-s om. Poate sa fie suparat pe mine, sau de ce ma considera doar atat. Sau poate sa nu-i placa de mine, voi ce ziceti?
Poate sa o placa pe aia mai mult decat pe mine? sad
Sa raspundeti daca stiti, va rog..am nevoie de ajutor..ca sa inteleg..si fara jigniri.
Dau funditawinking

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Um, i`ai spus ca il placi? Este posibil ca el sa o placa mai mult decat ca si o simpla prietena. Daca il placi, spune`i si vezi ce zice. In acest fel scapi de problema asta si iti poti vedea linistita de viata.Nu te baga sa ii desparti pentru ca atunci chiar iti pierzi orice sansa de a fi cu el.Mai bine fii sincera si vezi ce iese.

| Andreiutza1809 explică (pentru WaterDrop):

Ok,am inteleswinking
Nu, nu i.am spus.
ok asa o sa fac, dar mie teama de ce va raspunde..maine o sa-ti spun ce mi-a ziswinking
Multumesc pentru ajutor :*

| WaterDrop a răspuns (pentru Andreiutza1809):

Mai bine sa regreti si sa treci peste decat sa ramai cu gandul "ce va raspunde" si ai putea fi surpinsa de reactia lui.

Aha,ok
tu esti fata, de sti asa multe? happy

Na, doar gandesc ca ele si ocazional mai port dresuri dar sa nu spui la nimeni :O

Oklaughingwinking happy
o sa-l intreb daca o place pe aia si apoi ii zic de mine.e ok asa? eu asa ma gandeam.

Nu`l intreba de ea pentru ca il vei face sa se gandeasca la ea in aceast fel si iti vei reduce sansele.Treci direct la tine si sa nu ai emotii. Daca iti spune ca nu te place, zi`i "Pacat, tu pierzi" (fa`i cu ochiul si pleaca). Asta ii va da de gandit o perioada. Si oricum, daca spune nu, cum iti spuneam, mai sunt destui baieti pe acolo si se va gasi unul pe care sa-l placi si sa te placa si el la fel de mult.

Ok
Pai si cum incep, ca nu pot sa.i spun asa direct?
aa mentionez ca inca nu ne.am vazut in realitate, fiind din judete diferite si el fiind mai mic ca mine cu 3-4 ani, deci.ce zici?
dupa ce vad ce zice il intreb de aia.

Oh..stai..deci tu vrei doar sa vorbesti cu el pe internet? Nu vrei sa-i spui asta fata in fata? Oh hey atunci este mult mai simplu sa stii happy. Intreaba`l direct si gata.Eu am crezut ca el este in aceiasi scoala cu tine si ea este din alt judet.

Daca tu te referi doar la internet, atunci spune`i si gata.Desi nu stiu cat va veti putea vedea, mai ales ca el este mai mic decat tine, chiar daca va spune ca si el.Nu mai bine iti cauti un baiat din acelasi oras? (doar zic)

Deci el si cu aia de care banuiesc ca o place sunt din acelasi judet, iar eu din altul.
As fi vrut fata-n-fata, dar nu sunt sigura daca va veni vara asta, cum zicea.
Pai ba da dar pe el il plac putin..m.am atasat mult de el.dar nu stiu daca si el tine la mine.
Acum ai inteles cum sta treaba? happywinking

Da, da.Da`i bataie si spune`i direct ca il placi, nu o gandi prea mult.Dormi bine in seara asta si curaj maine.

Okhappy
Ce şod eşti.winking mulțumesc mult kiss
Dar tu câți ani ai şi de unde eşti? Doar de curiozitate întreb.

15 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

O sa mor incet de la intrebari de genul

| OnuOnulică a răspuns:

Da, e posibil ambele variante. Cert e că majoritate prieteniilor dintre un băiat și o fată se transformă într-o relație.

| Andreiutza1809 explică (pentru OnuOnulică):

Pai si nu pot sa fac nimic ca sa-i fac sa nu mai fie"cei mai buni prieteni"?

| OnuOnulică a răspuns (pentru Andreiutza1809):

Decât să le faci hate între ei mai bine îi lași în pace. Oricum, indicat ar fi să inventezi lucruri neadevărate despre ei și apoi să le spui, dar nu-ți recomand.