De fapt, nu poti sa crezi nimic, pana nu vine el sa-ti vorbeasca si sa-ti spuna daca te place, fiindca si el se poate uita pe furis la fel cum te uiti tu, sa vada de ce esti atat de insistenta.
Crede-ma ca eu nu ma uit aproape deloc la el.
"Aproape deloc", nu inseamna deloc, ca altfel nu ai avea cum sa stii daca se uita sau nu.
Prietena mea l-a vazut
Si prietena ta sta tot tipul cu ochii pe el?
Eu nu m-as increde in ce spun prietenele, ca ele daca iti pot face rau sau rade pe seama ta, cu siguranta vor face asta.
Se uită pentru că îl atragi. Dar din felul în care se poartă, s-ar putea să aibă sentimente ambigui față de tine, să nu fie sigur pe el, să nu știe ce vrea.
Pai il cunosti? e din clasa cu tine? Daca e din clasa cu tine s-ar putea sa fie ceva in inima lui.S-ar putea sa te placa.Dar, in acelasi timp nestiind ce varsta ai si cine e baiatul poate fi si cineva care are legaturi ilegale.Sa ai grija de tine te rog! Oamenii inca mai au nevoie de tine si inca te iubesc!
Nu suntem in acelasi clasa dar locuim foarte aproape.
Cu siguranta te place, dar e timid, emotiv, si se teme de reactia ta, ia un pachet de biscuiti, ceva, si du-te la el(desigur, daca te intereseaza catusi de putin persoana lui), ofera-i un biscuit, intra in vorba cu el, si spune-i delicat sa nu-i fie rusine ca nu-l mananci.Pe urma, vezi tu...
Andrei67y5 întreabă: