Eu te sfatuiesc sa incerci si sa ii zici,cred ca te place. Stii cum se poarta baieti de obicei, nu? Ei, vezi el s-a purtat diferit cu tine si a lasat sa inceapa o frumoasa prietenie, de ce nu ar lasa sa inceapa si o frumoasa iubire? Poate prietenele tale au dreptate, nu se stie! Oricum nu se sfarseste lumea aici Incearca! Ia-ti inima in dinti si spune-i! Succes! Funda?
Sunt mai timida Foarte timida. Mi-e rusine sa-i spun si buna. Dar... sa-i zic fata in fata sau pe mess?
Bună!
Foarte drăguţă povestea ta. Eu zic să mai vorbeşti o perioadă cu el şi să aştepţi să facă el primul pas. aşa nu ai cum să te înjoseşti în cazul în care te-ar refuza.
Succes!
Nici tu nu ai ceva de pierdut.
Trebuie sa fii totusi naturala si sa faci chestiile doar atunci cand le simti cu adevarat!
Succes!
Buna! E o poveste draguta si sunt semne ca te place. adica eu niciodata nu m-as purta asa cu o fata daca nu ar fi mai mult [ adica nu i-as da de inteles ca o plac daca nu ar fi asa ]. Si prietenele tale au dreptate, probabil ar trebui sa ii spui pentru ca nu se stie niciodata.
Gandeste-te. Bafta!
Nu pot sa-ti dau funda. Nu-mi apare.
Pfff, si eram asa de nerabdator . Nu-i nimic.
Baietii spun te iubesc mai pe ocolite. eu cred ca ii place de tine... insa sincera sa fiu la varsta ta ar trebui sa te preocupe scoala nu baietii. stiu ca nu ma vei asculta de aceea iti spun ca ar fi mai bine sa ii spui ceea ce simti. nici eu nu cred ca ai ceva de pierdut. el oricum va fi prieten cu tine chiar daca va simti sau nu acelasi lucru pentru tine
Incearcaa, n-ai nimic de pierdut si din cate ai spus mai sus sunt semne clare ca te place!
Este o poveste forte lunga si draguta eu zic sa-i spui n-ai nimic de mierdut sa-ti spun ceva niciodata sa nu insisti la un baiat cand dupa colt de asteapta 1000... fundita