Eu cred ca intr-o relatie este greu deoarece ambele persoane trebuie sa imfrunte multe lucruri. Poate ca acea impresie se datoreaza faptului ca persoana iubita nu este mereu cu tine si asta doare foarte tare.Intr-o relatie este adevarat si suferi dar sunt si momente foarte frumoase...Este normal sa suferi cand persoana iubita nu este langa tine. Sper ca te-am ajutat Sa imi spui daca raspunsul meu ti-a fost de folos.
Salut!
Pai nu este deloc greu daca esti cu persoana potrivita. Daca suferi nu e bine mai degraba renunti, ca pierzi timp si investesti emotii degeaba.Nu cred ca e bine sa fie relatii unele dupa altele, mici pauze nu strica.Bafta! :*
Parerea mea: daca ar fi usor, ar fi plictisitor, plus ca oamenii care iti dau totul pe tava nu starnesc interesul inimii noastre la fel de tare ca cei care se lasa greu.
O relatie nu presupune numai zambete, draganeli si bucurii sunt si momente mai dificile, iar daca relatia / persoana respectiva merita o sa fie bine si o sa mearga mai departe. Aici trebuie sa poti sa faci diferenta dintre o persoana care te iubeste si o persoana care profita de tine.
Era o vorba "A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!" Emil Cioran