Buna!
Dupa cum ai zis ca a facut inseamna ca vrea sa faca gelos pe cineva si vrea sa impresioneze. Adica ca arate cuiva cum vorbeste cu persoana "iubita" :"am iubit, si uite ce mesaj am primit de la el".
Lucruri copilaresti.
O zi frumoasa sa ai.
Buna.Pai poate te place, dar este posibil sa fi facut lucrul asta si din cauza ca ar vrea sa demonstreze ceva, poate vrea sa se laude intr-un fel ca sunteti iubiti sau ceva de genul, dar in acelasi timp este posibil sa fi facut lucrul asta doar asa fara vreun motiv anume.
Pai fetei ii place de tine. Ce este asa de greu? Nu fi timid. Da i tu mesaj astazi sau maine? Ce faci iubita mea? daca ea iti va raspunde bine iubitu meu, tu? Nu ezita. Urca in grad. Poti sa i zici ceva de genu/. Iti pupi si tu iubitu sau eu stiu nu stiu ceva de genu. Si uite asa fara sa i zici tu sa fiti impreuna v ati cuplat. Am incredere in tine.Succes. Si sigur e o tipa ok daca a facut asta. Inseamna ca te place mult daca a facut primul pas. Bafta. Funda?
E simplu te placeeee acum sari pe ea dar discret sa nu te creda disperat. Fundoi te rog