| mihai179 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare despre o fata care si-a trimis un mesaj de pe telefonul meu pe telefonul ei in care scria:ce faci iubitha? Dupa a raspuns de pe telefonul ei cu: bine iubitulove struck.Va rog sa imi spuneti ce sa inteleg din asta.

6 răspunsuri:
| LoLo a răspuns:

Buna!
Dupa cum ai zis ca a facut inseamna ca vrea sa faca gelos pe cineva si vrea sa impresioneze. Adica ca arate cuiva cum vorbeste cu persoana "iubita" :"am iubit, si uite ce mesaj am primit de la el".
Lucruri copilaresti.
O zi frumoasa sa ai.

| Alllllexandra a răspuns:

Am si eu o intrebare:cati ani aveti? ca sa stiu ce fel de raspuns sa dau

| claustrofob a răspuns:

Buna.Pai poate te place, dar este posibil sa fi facut lucrul asta si din cauza ca ar vrea sa demonstreze ceva, poate vrea sa se laude intr-un fel ca sunteti iubiti sau ceva de genul, dar in acelasi timp este posibil sa fi facut lucrul asta doar asa fara vreun motiv anume.

| danadana28 a răspuns:

Vrea sa-si faca prietenul gelos.

| Officialme93 a răspuns:

Pai fetei ii place de tine. Ce este asa de greu? Nu fi timid. Da i tu mesaj astazi sau maine? Ce faci iubita mea? daca ea iti va raspunde bine iubitu meu, tu? Nu ezita. Urca in grad. Poti sa i zici ceva de genu/. Iti pupi si tu iubitu sau eu stiuthinking nu stiu ceva de genu. Si uite asa fara sa i zici tu sa fiti impreuna v ati cuplat. Am incredere in tine.Succes. Si sigur e o tipa ok daca a facut asta. Inseamna ca te place mult daca a facut primul pas.happy Bafta. Funda?

| poker85 a răspuns:

E simplu te placeeee acum sari pe eadevil dar discret sa nu te creda disperat. Fundoi te rogbig grin