| curiozitatea a întrebat:

Buna TPU am o intrebare despre situatia animalelor la noi in tarabig grin.
Sa incepem cu povestea cu care are legatura intrebarea meabig grin.
Poi vecina mea a fost internata la spital timp de 2 saptamani.in care bunicii ei aveau grija de catelusul ei de 5 lunibig grin Un Westie [acea rasa de catelusi micuti si dragalasibig grin] Intr-o seara nu stiu exact ce s-a intamplat dar s-au auzit zgomote... iar de dimineata catelusul cu ochi ca de smoala nu era la locul lui...Eu fiind prietena de familie cu vecinii mei l-am cautat prin curte si peste tot prin zona.catelusul nu era.sad
Intrebare mea este daca sunteti de acord cu eutanasierea catelusilor vagabonzi? Uitati ca exemplu catelusul acesta s-a pierdut ...in curand va fi eutanasiat.Nu ar fi mai bine ca si la noi in romania sa fie ca in alte tari din U. E? Adica in fiecare judet sa avem cate un centru special unde aduna toti catelusii de pe strazi. ei vor fii controlati de veterinar si tratati. iar la urma pot fi ddati spre adoptie.Asa de exemplu prietena[vecina] mea ar putea merge direct la acel centru sa isi caute catelusulsad... Ce parere aveti?
Dc nu putem sa fim si noi ca restul tarilor?

1 răspuns:
| LoveNight a răspuns:

Buna!
Pentru că asa cum zice si preşedintele nostru prea "iubit" nu sunt bani.Crede-ma ar fi foarte frumos sa avem cate un centru in fiecare oras...dar sunt atat de multe orase in Romania cam vreo 320 la noi încat nu este posibil.dar macar in orasele mari.numai ca nici asa nu vrea domnul prefedinte.Eutanasierea mi se pare cruda sincer, mult prea cruda.Ce vina are acel biet catelus? oricum.ideea este ca o sa mai dureze pana o sa fie si la noi ca afara.Pace si iubire!