| PinkkRosee a întrebat:

Am o întrebare, funda pentru cine "dă" un raspuns argumentat=funda happy.
1. Ce credeți despre televiziunea din România?
2. Dar despre asa-talentalele"dive" de pe sticla(televizor)?
3. Iar despre cum au ajuns sa fie 'descoperite adevaratele--talente--Originale-Romanesti-ce parere aveti? Aștept răspunsuri, insa pană atunci, iată-l pe al meu:
1.Cred ca televiziunea din Romania a ajuns vai de ea, nu mai are pe cine promova laughing.
2.Eu sunt de parere ca asa zisele "dive" ale noastre sunt rezultatul prostiei omenesti.Sunt persoane care poate chiar au tot dreptul sa apara la diferite emisiuni, dar ele... le 'fura' dreptul.Si mai cred ca "diva"=femeie-fara-viitor-ce-depinde-de-prostiile, minciunile-si-'infatisarea'-lor.
3.Au ajuns sa fie descoperite din greseli...(EXPLICATIE PE INTELESUL TUTUROR:un nene' sau o tanti' cu bani gaseste un om sarac pe strada, il pune sa cante, si >=un mare star).
'Pa-pa!'

Răspuns Câştigător
| InfiniteInfinity a răspuns:

1.Cred că televiziunea din România e prea înfundată de aşa zisele vedete descoperite peste noapte.
Mai pe scurt : S.a dus de tot!
2.Aşa zisele dive sunt nişte "Vedetuţe" apărute cu altă "Vedetuţă" şi aşa se înmulţesc ca râia laughing.
3.Habar nu am! Nu prea există "ADEVĂRATE talente Româneşti" Sunt foarte puţine vedete Adevărate Dintre care să recunoaştem că face parte si INNA.

1 răspuns:
| florin193 a răspuns:

In ziua de azi esti diva daca apari la tv intr-un scandal dar acest fenomen sau promovarea acestor "dive" este alimentat si de atata prostime care si uita la tv numai la emisiuni de scandal. bine, acum mai sunt si dive precum mihaela radulescu (mama cat de bine arata chiar daca a trecut de 40 de ani si chiar are sau a avut emisiuni interesante la care te uitai de drag ) sau altele.
acest fenomen nu ar mai fi asa de popular daca lumea nu ar mai fi interesata de scandal
parerea mea