| andylikemusic a întrebat:

.imi place de o fata mai mica decat mine cu un an si nu imi pot da seama daca ma place de fiecare data cand,nici nu intru bine pe mess sau pe facebook ma intreaba ce fac,imi trimite pupici,inimioare, imbratisari etc...si la scoala vine la mine ma imbratiseaza...dar nu sunt sigur ca ma place, deoarece trimite si la alte comentarii la altii inimioare etc..si nu prea inteleg deoarece ea a fost si cu baieti de a 7, 8,9 si totusi.

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Fata a intrat in panica pentru ca, in prezent, nu are si ea o relatie. Si incearca si ea pe unde poate.

| andylikemusic explică (pentru neutrino):

Mersi frumos de raspuns...winking. Incearca si ea pe unde poate.Mersi de avertismentlaughing

| andylikemusic explică (pentru neutrino):

Mersi frumos de raspuns.winking

7 răspunsuri:
| Swal a răspuns:

Innebunita dupa tine nu este..pentru ca altfel ti-ar spune direct doar ca este in calduri iar de tine o fi prins o simpatie. Daca e draguta si-ti place.fa-ti de cap cu ea pentru ca sigur..de pierdut nu pierzi nimic, din contra, daca totul decurge minunat, poti chiar sa castigi experienta si de ce nu, niste clipe frumoase. big grin happy

| andylikemusic explică (pentru Swal):

Mersi de sfat.winkingam sa incerc big grin

| Swal a răspuns (pentru andylikemusic):

Cu placerewinking Bafta

Răspuns utilizator avertizat
| anylev3 a răspuns:

Ok..nu mi-o lua in nume de rau, dar din ce inteleg eu voi sunteti in generala sau maxim liceu (clasa a9a). Asta e ceva trecator si eu zic ca nu ai de ce sa iti bati capul. Daca iti place, vorbeste cu ea. Iesiti odata sau zi-i ca iti place, dar nu te astepta la o reactie prea...matura. Nu se stie niciodata dar poti sa incercihappy