| monicabanana a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa care nu stiu daca ma place si el. Totusi eu am 10 ani si el tot 10.Totusi mi-a dat niste semne evidente.1.M-a rugat sa vin cu el la magazin.2.Mi-a dat o bomboana cu aroma mea favorita(capsuni).3.Imi tot zice bancuri care chiar sunt amuzante si cateodata inventate de el.4.Cand sunt la banca celorlalti care sunt pe langa el le zice sa plece si mie imi zice sa raman.5.A vrut sa ma mut cu el si ne-am mutat dar doamna nu ne-a lasat mult timp.Eu cred ca ma place dar as vrea sa stiu cum sa-i zic ca-l plac? Ecam timid el.Va rog sa ma ajutati.MS.Fundaaaa!

6 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

10 ani? adica pe bune, voi aveti 10 ani? dar parinti aveti? si mai ales ce draq cautati voi pe net si pe TPU la 10 ani?

| Etiene a răspuns:

El timid, tu timida; scrie-i in caietul cu oracole amintirile( 1, 2, 3, 4, 5) placute.

| lastride a răspuns:

Eu sunt major si uneori ma muta profele din banca, ca imi tin scaunu lipit de colega happy
Urmeaza-ti inima, sulfetul lasa lucrurile sa curga de la sine, bucura-te de copilarie, de situatii d'astea o sa ai parte cu varf si indesat probabil

| elavy23 a răspuns:

La 10 ani, nu e vorba de dragoste...ci doar ce o simpla prietenie.]voi abia acum descoperiti care e treaba, ce si cum....parerea mea e sa mai astepti 3 poate 6 ani pana sa te dai la baietilaughing dara daca chiar il ''iubesti,, asa de mult ar trebui sa ii ceri sfatul mamei tale.desi stiu care va fi raspunsul ei

| monicabanana explică:

Da dar sa stiti ca am vazut un baiat de 8 ani care intreba cum sa faca sex cu o fata de 10 ani.Deciiiii