| TheAngelInPink a întrebat:

:* am o intrebare! :* Imi place extrem de mult de un baiat.happy Si nu am tinut secret.winking Iam spus.big grin Si el mi-a zis asa " Si tu imi esti foarte simpatica si chiar esti frumusica.dar daca imi ziceai mai demult nu ma complicam cu o alta fata". Si acum el s-a despartit de prietena lui.big grin Am sanse?laughing

Răspuns Câştigător
| SimionAlexandru a răspuns:

Desigur ca ai sanse. Doar sa ai grija, sa nu patesti si tu la fel ca "fosta" lui prietena. A lasat-o prea usor, nu crezi? tongue
Oricum, e mai mult vorba de ATRACTIE FIZICA decat de IUBIRE happy Distreaza-te.
Felicitari pentru curajul de a exprima ceea ce simti happy Iti doresc o zi superba

9 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Incercarea,moarte n-are, ceai avut si ceai pierdut.Cel putin esti multumita sufleteste ca ai incercat.Bafta maxima.

| IsabelaIssa a răspuns:

Pai incearca sa stai mai mult pe langa el, fara sa ii pomenesti de vreo relatie intre voi. Incearca sa ii fii prietena, sa il faci sa se indragosteasca de tine. Daca nu a mintit si chiar te place, veti fi impreuna.

| Dariusuu a răspuns:

Normal ca ai.

Du-te si spune-i ca vrei sa formati un cuplu.

Succes.

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Da... ai sanse! Daca chiar ti-a spus asta eu cred ca te place, dar nu vroia sa o raneacsa pe cealalta fata. Succes!

| MiaAtasiei a răspuns:

Daaa normal fato.ai dat loviturahappy

| cookieemo02 a răspuns:

Da desigur! Daca a zis chestia asta e clar ca e nebuuun dupa tine! Funda?!?batting eyelashes big grin

| SANDRA25 a răspuns:

Sincer nu cred daca te placea cu adevarat incerca sa te cunoasca mai bine, poti sa incerci dar nu te atasa pana nu ti se va raspunde