anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.In curand e ziua la diriga si vreau sa fac un video, un video in care sa pun o poza cu ea si cu mine si sa scriu in dreapta o descriere(in stanga poza cu mine si cu ea si in dreapta descrierea) un video in care pozele sa mearga unele dupa altele si cum e imaginea impartita in 2 intro parte sa pun poza cu mine si cu ea si in cealalta parte o descriere gen : Va multumesc ca mia-ti fost alaturi in momentele mai putin favorabile mie, va iubesc! Apoi urmeaza o poza cu diriga si o colega si tot asa o descriere.Am nevoie de cate o descriere pentru fiecare poza, Diriga si Andreea-o descriere Diriga si Simona o descriere etc.imi trebuie vreo 10-15... Tot asa descrieri, ceva cu multumiri.Adica...crek v-ati prins despre ce vorbesc! Multumesc! (sper ca m-am facut inteleasa, nu prea stiu sa explic :* ) Intrebarea e : Ce descrieri sa pun la poze/? La poza cu mine si diriga scriu asa : Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturai in momentele grele pentru mine! Dar la pozele celelalte nu stiu ce sa scriu

4 răspunsuri:
| nitr0g3n a răspuns:

Sincer sa fiu daca ai fi scris corect in lomba romana te-as fi ajutat cu placerewinking dar...

| anonim_4396 explică (pentru nitr0g3n):

Ce id ai? Iti explic pe mess

| nitr0g3n a răspuns (pentru anonim_4396):

Cati ani ai?

| anonim_4396 explică (pentru nitr0g3n):

13