| blablablasigatacamaplictisesc a întrebat:

TPUbatting eyelashes! Am o intrebare in legatura cu un baiatbatting eyelashes. Il plac super mult, de catva timp bun. Weekend-ul trecut am iesit la concert cu mai multi prieteni printre care si el.Seara,ne.am dus sa mancam, la KFC si am inceput sa ne tachinam ca suntem casatoritilaughing, dupa, eu m.am dus sa o ajut pe prietena mea sa ia comanda si el le. a spus tuturor ca suntem pe bune, adica impreuna, ieri iar am iesit si iar ne.am tachinat.Credeti ca ma place? Si el e mai timid de fel, deci cum as putea sa fiu cu el?

4 răspunsuri:
| Catalina20 a răspuns:

Cu siguranta te placehappy... daca sentimentul este reciproc, lasa timiditatea la o parte si incearca sa te dastainui lui cum ca iti place de el, te atrage...vezi ce iese, nu ai nimic de pierdut si daca tu crezi ca acel baiat te merita FI INDRAZNEATA, O SINGURA VIATA AI PE ACEST PAMANT!

| Alexander98 a răspuns:

Daca este timid si cu simtul umorului inseamna ca te iubeste din suflet si ca nu ii vine sa creada ca are iubita

este o diferenta intre a placea si a iubi

| AnNnA_6727 a răspuns:

batting eyelashes daca te place totul va veni de la sine :d nu face presiuni pe capu lui daca e mai timidbatting eyelashes si nu te grabi sa tragi concluzii poate te place ca pe o amicabatting eyelashes sau poate ca pe o iubitabatting eyelashes ai rabdare big grin totul va veni de la sine

| Adda31ily_6956 a răspuns:

Eu una cred ca ar trebui sa vorbiti voi despre asta nu cu prietenii atunci cand celalalt nu e. Intreaba.l tu daca simte ceva sau daca ii place de cineva anume. fii putin mai directa. Uneori le mai place si asta baietilorhee hee. Bineinteles ca si un baiat ar trebui sa raspunda l aceasta intrebarehappy