Intr-un portofel poti sa-l pui si asa nu o sa stie nimeni daca ai absorbant sau bani in portofel sau ai putea si intr-o pungulita, dar sa nu fie transparenta
Pai eu de obicei pun o prietena sa tina geanta si eu scot si bag repede repede in buzunar ori la blugi ori la un hanorac. Sau te duci in spatele clasei si il bagi in maneca.
Pur şi simplu ţi-l pui în ghiozdan şi te duci la baie cu ghiozdanul în spate.
Buna. poti sa il bagi in buzunarul de la sacou, sau de la bluza care o porti tu.il bagi in buzunar de acasa, si te duci direct la baie.
Pai baga-ti-l in buzunar. Sau ia-ti cu tine un hanorac sau ceva de genul si cand mergi la baie il ascunzi in el. Stii, il pui sub hanorac si tii hanorcaul pe mana. Eu asa fac.
Cate ascunzatori sunt. Mai bine inainte sa pleci la scoala nu ti-l pune in geanta. Il impachetezi si il pui in buzunar, sau sub bluza, la ciorap, gasesti tu unde sa il bagi. Ca e mai usor asa, te duci direct la baie si ai tamponul cu tine fara sa il vada cineva cand il scoti din geanta si nimeni nu va sti ca tu ai tamponul ascuns in haine . Deci asta e cel mai bine. Sa ti-l pui de acasa undeva ascuns.