| andra_7810 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare la care vreau un raspuns rapid dau funda.Deci mie imi place de un baiat dar lui nu ii place de mine, deci cum pot sa-l fac sa ma placa ps:nu pot sa-l uit sau sa imi gasesc pe altcineva?

Răspuns Câştigător
| Yruu a răspuns:

Nu cred ca hainele sexy te vor ajuta prea mult asa cum spune anda. unii baieti nu se uita la imbracaminte. se uita la tine atunci cand esti naturala cand esti u insaty... iti dau un sfat: nu te da mare in fata lui ca o sa ai d pierdut.winking mai intai incearca sa devii prietena lui cea mai buna incearca sa il askulti sa vada ca se poate baza pe tine

6 răspunsuri:
| AndreeaSiAndra a răspuns:

1.Trebuie sa fi curajoasa.
2. Flirteaza cu el cat mai des(spune-i ca are ochi frumosi si din astea)
3.Incearca sa fi cat mai frumoasa in fata lui.
4. Poate prietenii (Bianca) te ajuta.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Pai iesi in evidenta...imbracate sexy...intereseaza`te de el, baga-te in vorba cu el, nu pierzi nimic! un sfat: nu-i zi ca il placi pentru ca sar simtii mult mai bine, si si-o ia in cap. o sa se gandeasca ca poate sa obtina ce vrea el de la tine

| EllyFMS a răspuns:

Daca e mai mare ca tine [ cu mai mult de 3 ani]. nu o sa te placa. daca este de o seama cu tine sau cu un an mai mare e ok. incearca mai intai sa ii devii o prietena, dupa aia incearca sa ii devii una din cele mai bune prietene si dupa aia o sa vezi ca o sa devii mai mult. pentru inceput incearca sa il asculti, sa il ajuti sa ii vb frumos sa nu iti dai in fata lui fite etc etc. sper sa iti fie de ajutor.happy

| ionika17 a răspuns:

Nu, cred ca nu ai putea sa te faca sa te placa, daca nu te place asta e.Cauta pe altu o baiat care te va iubi baftahappy

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Ar trebui sa ti schimbi fata