Totusi, e ciudat pentru ca este o diferenta mare de varsta (cel putin pentru mine). Cred ca ar trebui sa vezi cum sta treaba cu vecinul, daca este gay sau doar i se pare baiatului. Sper sa reusiti pana la capat!
Ok, este adevarat! Si mie mi se pare o diferenta mare, dar este alegerea lui.
Multumesc, o sa incerc sa-l conving
Tu de ce parte ești?
Presupun că nu te deranjează ca tatăl tău să o înșele pe mama ta cu un bărbat?! o.O
O persoană normală, deci noi restul suntem anormali ar trebui să fim toți gay și să nu mai facem nici un copil.
Doamne Fereste, nu am spus asa ceva, toti suntem speciali intr-un mod. Dar fiecare care preferintele sale. Daca este gay, este problema lui, este o persoana super de treaba, foarte sensibila, cat despre vecin, nu este casatorit si el mi-a spus ca ii da anumite "semnale" ca-i place de el, asa ca fiecare face ce vrea!
P.S : Este o parere a mea : Daca esti gay esti mult mai sensibil si cu mai mult bun simt decat orice alta persoana
Dacă ești gay poate ai trecut prin trăiri care te-au marcat sentimental și fizic, dar asta nu e normal cum spui tu, dacă a fi gay e normal, înseamnă că restul e anormal și așa devine anormalul normal și normalul anormal.
El manifestă o iubire față de băieți datorită lipsei autorității și stăpânirii, a conducerii, dacă nu mă înșel și pentru că el nu se poate manifesta astfel simte o atracție față de cei ce se manifestă astfel.
Dacă ești gay nu înseamnă nimic, înseamnă că ești atras d persoanele de același sex. Caracterul persoanei nu depinde de orientarea sexuală.
Mai ai de învățat sper să afli adevărul cu vorbele tale.