| TheDarkestBeauty a întrebat:

Buna,TPU am o intrebare mai ciudatica despre vise.Acum cateva zile am visat ca am murit dar eram totusi acolo, nu stiu cum sa zic.Vedeam cine e in sicriu dar nu m-as fi recunoscut daca nu imi auzeam mama plangand la capul decedatei.Imi zicea ca nu trebuia sa plec de acasa, ca blesteama acea masina ucigasa.Am incercat sa-i spun ca n-am murit,ca eu sunt fiica ei dar tot plangea si-mi zicea ca nu ma cunnoste, ca fetita ei a murit, ca nu se mai intoarce si sa plec sa o las in pace ca nu ma cunoaste.Din ce am inteles m-ar fi calcat o masina sau asa ceva pentru ca aveam si o rana destul de mare la cap.
M-am trezit cu o durere de cap groaznica si cum vine seara iar ma doare destul de rau.Iau bulini si trece.Si mai e c eva ce chiar m-a speriat.ntr-o dimineata m-am grabit la magazin sa iau paine si chiar in spatele meu s-au ciocnit frontal doua masini.Soferii erau bine, sau cel putin unul din ei care a iesit.Pe mine m-a lovit in cap ceva de metal ce a zburat dintr-una si am cam sangerat dar slava domnului ca n-a fost o bucata mare ci putin, cam cat o palma ca altfel nu stiu ce ma faceam.Acum mi-e frica sa mai ies din casa si aseara am avut iar acelasi vis.Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Ai tras o sperietura zdravana, atata tot!
Fa tot posibilul sa nu te mai gandesti nici la vis, si nici la accidentul pe care l-ai vazut! Bucura-te ca ai scapat doar cu o zgarietura, iar visul ala cretin...da-l naibii, uita de el!
Ocupa-ti timpul cu ceva vesel, iesi in parc cu prietenii, iar inainte de culcare citeste o carte, sau uita-te la un film de comedie.

| Creeper2000 a răspuns:

Visele sunt doar inchipuiri ale oamenilor in timpul somnului(intr-un fel oamenii de stiinta spun ca visele sunt influentate de trecut )Dupa un cosmar, iti imaginezi ca se va intampla si in viata reala dar nu, doar creierul o face pentru precautie.Gandeste-te la altceva mai frumos, visul acela va disparea. Poate sunt doar tulburari de somn.Se intampla des sa visezi aceelasi vis.Nu te mai gandi, va trece totul.