| Anonimus02 a întrebat:

Am o intrebare mai delicata. Am 12 ani. Aproape 13 iar acasa am 2 sutiene. Sunt simpla, din bumbac dar de ceva timp am observat ca nu imi mai ofera suportul pe care il ofereau odată. Poate s-au lărgit desi nu le-am spălat de foarte multe ori sau poate mi-au crescut mie sanii. Ideea e ca mi-ar plăcea sa am in garderoba un sutien cu putin burete pentru suport si pentru ca acelea fac sanii mai fermi si nu lasa acele cute inestetice sub haine mai mulate( putin burete, nu vreau sani mai mari sau ceva pentru ca eu port 80 A si sunt mulțumită. ) plus ca toate colegele mele au si sunt putin geloasă (stiu ca este un sutien si probabil o sa spuneti ca la vârsta asta ce-mi trebuie mie sutien si sa-mi vad de scoala dar este o parte din viața mea). De curand am fost cu mama la un magazin si am vazut un sutien ce imi plăcea si replica mea a fost ceva de genul: uite, pot sa imi iau sutienul asta ca imi place mult ( mentionez ca avea un pic de burete) ca nu are dungi ce se vad pe sub haine. Iar replica mamei a fost: cu burete? Apoi ala iti sta umflat pe sub haine. Oricum nu poti cumpara nimic pana ce nu vine tata cu banii. Apoi a venit tata in magazin si nu am mai pomenit nimic pentru ca imi e rusine sa vorbesc de sutiene cu el de fata. Ce sa fac mai departe. As vrea sa nu am probleme dinaceste pentru ca exista lucruri mai importante in viața. Va rog sa ma ajutati.

3 răspunsuri:
| christall a răspuns:

Acel sutien posibil sa nu mai fie bun. Trebuie sa stii ca inainte de menstruatie sanii se maresc, ca apoi dupa mentruatie sa se micsoreze. Vorbeste cu mami a ta, spune-i ca ai nevoie de altul si o sa se rezolve. Pentru ca ai cupa 80 nu te-as sfatui sa iei de burete..sunt unele cu jumatate de burete si cu pushup. Trebuie sa vezi ce model te avantajeaza.

| Saltbae a răspuns:

Ii spui mamei tale care e problema, și ca tatăl poate sa își spună părerea și sa vina cu banii in multe alte cazuri, dar in cazul asta, ar fi bine sa stea deoparte și doar sa finanțeze. Este o problema între mama și fiica, tatăl nu are ce cauta la sutiene...

| pqGro a răspuns:

Buna. Poti discuta cu mama ta in privinta asta. Te va intelege... Spune-i ca celelalte sutiene ti s-au largit putin si daca poate sa te ajute sa iti cumperi altul. Sutienele cu push-up nu omoara pe nimeni. doar iti ridica putin mai mult sanii. Bafta!