| Hachimytza619Akita a întrebat:

Am o intrebare mai mult pentru fete...
Eu am o vecina care sta usa in usa cu mine
Si na puii mei suntem "prieteni" intr-un fel...
si mie imi place de ea dar ei ii place de un baiat
din alt oras...
Eu tot timpul o chem la mine sa servim amandoi o praji:*
sa bem cate un pahar de suc...
Dar observ ca nu am sanse...
Ce credeti fetelor ar trebui sa fiu indiferent si sa nu mai vorbesc cu ea...
Ca vad ca nu pot sa o fac nici decum sa ma placa sad
Si tot incerc cu modalitati frumoase ca sa o convinghappy
Dar nimic...
Alta intrebare: MAI ARE ROST?
Va rog frumos fetelor ajutati-ma ca voi va descurcati mai bine
Ca la baietii deja le stiu raspunsul laughing
Funda pentru cel mai frumos si bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| MikiiD a răspuns:

Daca are prieten..nu prea ai ce face
Incearca doar sa te dai bine pe langa ei.Sa iti faci si tu o iubita.Sa-i faci putin in ciuda.Sau sa-i da-i pace. Oricum mai gasesti fete.Stiu din propria experienta ca e greu atunci cand ai prieten si altcineva te place.Ea sigur si-a dat seama dar o face pe prostuta fiindca ii e frica sa dea ochi cu situatia.
Mai bine ramaneti prieteni, dar pastreaza o anumita distanta.Si ei ii e foarte greu, poate se gandeste cum sa faca sa nu te raneasca. Daca nu iti atrage atentie inseamna ca chiar il iubeste pe baiatul ala...
Daca candva vei afla ca s-a despartit de ala, fa-i curte si o multime de surprize))
Sper ca te-am ajutat
fundita, te roog?:X

| Hachimytza619Akita explică (pentru MikiiD):

Va multumesc pentru toate raspunsurile!

10 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu-ti mai bate capul cu ea. Nu are rost. Daca ea place pe altcineva si este cu acel cineva, nici nu te v-a observa. Asa ca mai bine las-o mai moale, si fii mai indiferent putin. Imprieneste-te cu alte fete, nu stiu, poate iti faci o iubita si o uiti pe aceasta fata.
Pa, pa!

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Este foarte dificil cand e asa mai ales in cazul tau.Mai am un amic in aceeasi situatie.Raspuns? din nefericire daca il place pe acel baiat nu ai sanse cu ea decat daca se despart.Numai are rost sa incerci sa o convingi incearca sa fii doar prieten cu ea. Daca va fi sa fie va veni ea la tine.Sa fii indiferent nu o e solutie, nu tine la o femeie, o ranesti. Femeile is atrase de barbatii care stau sa le asculte si sa le dea impresia ca is intelese(chiar daca nu e asa) si sa fie intotdeauna un bun sprijin si prieten.Si daca esti bun la asta intr-un final fata aceea s-ar putea sa iti cada in brate atata timp cat nu e un alt baiat de care ii place.

| melittlelioness a răspuns:

Vezi u ca indiferenta te ajuta. Stii km se spune "suntem atrasi de ceea ce nu putem avea", dar daca tu i-ai tot trimis semnale ca te intereseaza si pe ea nu o intereseaza inseamna ca nu te merita. Cauta pe cineva care sa te faca fericit nu sa te chinuie.happy

| Hachimytza619Akita explică (pentru melittlelioness):

Offfffff...
cel mai bun raspuns este al tau dar am dat funda la altcineva...
Oricum mersi :*:*:* pentru raspunsul tau!

| mimi06 a răspuns:

Pai in primul rand nu ii jigni pe baiatu de care ii place si nu aduce prea mult vb de ea nu fi prea insisent dra nici nu te lasa incerca si fi mia atent cu ea si sa o faci sa rada mereu

| Hachimytza619Akita explică (pentru mimi06):

Am incercat... DEGEABA!

| AndiiPamPamPam a răspuns:

OK,Declaratia ta ma sperie al dracu de raw laughing. Da` no Good Luck

OK,Declaratia ta ma sperie al dracu de raw laughing. Da` no Good Luck.

Iti place de ea ca prietena sau ca.....mhmm thinking Ma rog good luck.