anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Am o intrebare mai penibila dar asta este situatia. Acum o luna m-am jucat cu o pisică si am observat ca aceasta se scarpina dar n-am bagat de seama, apoi am observat ceva negru pe maneca mea, parea sa fie purice, am zis ca ok poate mi s-a parut. In saptamana aia ma mai manca pielea dar eu am mai avut probleme de astea si n-am mai bagat de seama. Apoi totul a fost ok nu m-a mai mancat nimic, totul era bine. Pana cand acum cateva zile iarasi m-a luat o mancarime si mi-au aparut cateva bubite. Iar ieri am gasit o chestie neagra care prima oara am crezut ca-i o gaza in patul meu. Mi se parea ca avea aripi si sarea intr-una si n-am putut sa o prind, sincer m-am speriat grozav si am facut o curatenie generala. Este posibil sa fi fost un purice? Dar cum sa fie daca nu am mai avut nici o treaba de cateva saptamani in sensul in care nu ma manca nimic si totul a fost super ok? Funda xD

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Fa dus zilnic si schimba-ti hainele, ca-i vara si transpiratia te mananca.
Puricii oricum nu stau pe tine, ca prefera blana animalelor nu pielea curata si hainele omului.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu imi e ca ma pisca pe mine sa ma piste pana crapă da i incolo imi e sa nu se raspandeasca prin toata casa, de asta ma tem cel mai tare=)

| ionur a răspuns:

-_- și spui ca nu ai auzit în viața ta de șampon Și apă? Tare.Fă-ți un dus cu apa rece clar ai nevoie urgent...

| anonim_4396 explică (pentru ionur):

Daca am luat purici de la pisica nu inseamna ca nu ma spalrolling on the floor daca asta ai inteles prin intrebarea mea foarte bine