La inceput am avut si eu astfel de probleme. Adevarul e ca m-am speriat crezand ca nu e ceva in regula cu corpul meu. Am vorbit cu doctorita mea de familie iar aceasta m-a linitit. In primii ani de menstruatie aceasta nu iti vine regulat. Poate sa iti vina cateva luni, iar cateva luni sa nu mai vina. E ceva normal, nu te speria. In timp iti vei cunoaste mai bine propiul corp. Bafta:*
In primii 2 ani e normal sa-ti vina neregulat, nu cred ca ar trebui sa te stresezi
Stai linistita la inceput nu o sa-ti vina regulaat...si mie mi s-a intamplat asa. dar nu m-am stresat.si ce mama ta nu are incredere in tine?
stai linistita...
Si mie mi s-a intamplat nu mi-a venit 3 luni, nu am avut nici o problema.Eu cred ca ar fi bine sa mergi la medic.Asta daca nu ai ceva sa ii mamei tale...
Stai linistita nu ai de ce sa iti faci griji.si eu am patit la fel ca tine. chiar mai rau mi-a venit in luna iunie acum cativa ani si dupa 1 an si ceva in septembrie a inceput sa imi vina in fiecare luna.si cu toate acestea am fost calma. astepti 2 ani dupa luna septembrie o sa inceapa sa ti se regleze.sa iti vina la o data fixa. sper ca te-am ajutat
Stai linistita eu am fost intr-o situatie si mai neplacuta. mi-a venit in iunie acum cativa ani. iar apoi mi-a venit dupa un an si ceva prin septembrie. iar acum imi vine lunar dar mai sunt si dati care imi vine si la 2 luni asa ca stai calma e ceva firesc sper ca te-am ajutat