| Ana670maria a întrebat:

Buna, TPU! Am o intrebare (nu stiu daca are sau nu legatura cu supersitiile, dar ii rog pe cei care cunosc detalii despre astfel de lucruri, sa-mi ofere si mie mai multe detalii despre acest subiect). Acum ceva timp, cand am fost adusa pe lume si a venit noaptea in care trebuia sa fie visate ursitoarele, am plans extrem de mult in acea noapte. Tin sa mentionez ca aceste lucruri mi le-a spus mama acum cateva zile. Din pacate, din cauza plansetelor mele neincetate, mama nu s-a putut odihni indeajuns in acea noapte si nu-si mai aminteste ce a visat sau daca a visat ceva. Mi-ati putea spune, va rog, de ce am plans atat de mult in acea noapte?

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ai plans pentru ca asa fac bebelusii. Traiesti intr-o lume paralela, cu ursitoare si zane. Nu exista asa ceva. Nu am mai auzit la nimeni chestia asta. E o prostie sa crezi asa ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu zic sa-l intrebi pe taica-tu de ce ai plans in noaptea aia, ca noi nu eram nici cu tie, nici cu maica-ta, dar taica-tu sigur era cu voi amandoua.

| lpavel a răspuns:

NU te invinuiesc pe tine de tampenia asta ci pe maica-ta! E atat de (sa nu zic cum) ca da in gropi! Ursitoarele sunt personaje fictive ca si fat-frumos, ileana cosanzeana, zmeii etc. Toate aceste personaje sunt nascocite de scriitorii de basme si povesti nemuritoare! Daca ai sub 10 ani o inteleg pe maica-ta dar daca ai peste, spune-i mamei tale ca e timpul sa se maturizeze ca o intreci! Asta daca nu te va prostii si pe tine... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi nu mai inteleg nimic.
Vrei să stii de ce ai plans in acea noapte sau ce a visat mama ta?