| Lovepoison a întrebat:

Oare de ce foarte multi oameni ii judeca pe cei singuratici care se imbraca in negru? De ce cred din prima ca ar fi emo sau ceva de genul asa?

Răspuns Câştigător
| Lore_8435 a răspuns:

Asta fac oamenii.majoritatea.Judeca fara sa cunoasca.Esti altfel daca esti singuratic, daca te imbraci in negru.Cand toti doresc sa iasa in evidenta iar tu nu, esti diferit.Cei diferiti nu sunt acceptati.Si ce stiu cocalarii? Daca te imbraci in negru esti."EMO" deci.ti s-a pus eticheta.Iar cei care pun 'etichete' nu merita atentie.

4 răspunsuri:
| MaDuulicii a răspuns:

Pai parerea mea este ca ei considera asta deoarecesunt plini d fericire.iar cei tristi sau doar carora le place culoarea negru li se par ciuati cred.sau mai poate fii si din cauza ca ei prefera culoarea rozrolling on the floor

| MaDuulicii a răspuns:

Funda te rog?big grin

| Lucinca a răspuns:

Pentru ca oameni in zilele noastre nu au o ocpuatie asa ca barfeste pe primul care ii iese in cale

| Raya_9247 a răspuns:

Habar nu am,dar nu-ti bate capul incercand sa gasesti explicatii, lasa-i sa creada ce vor... just live your life(pana la urma urmei indiferent de ceea ce facem/zicem, niciodata nu-i vom putea multumi)Bafta happy