Eu cred ca sunt putin cam invidiosi deoarece si Jonghyun si Key sunt draguti.
Oricum, asa sunt oamenii.Cand cineva are succes, spun tot felul de lucruri despre el.Despre multe vedete se spune ca sunt gay, dar asta e, nu-i baga in seama.
Sa ai o zi frumoasa!
Sunt de acord cu tine: adica doar pentru ca se inteleg foarte bine nu inseamna ca sunt gay! Si in plus Jonghyun nu are cum sa fie gay...ca doar a avut iubita... Si chiar: ce ii doare pe aia care vorbesc in plus de Jonghyun si Key? Daca ei nu stiu adevarul sa stea in banca lor!
Bun a eu nu am crezut niciodata ca membri trupei shinee sunt gay.stiu cum te simti.si mie imi place mult de taemin si ma enerveaza cand il arat cuiva si spune ca e fetita si gay!
Bună. Şi eu sunt fană KPOP ♥♥♥♥ Încântată să-ţi răspund,CrownCLOWN!
Păi, ştii cum e lumea,rasistă,geloasă,proastă şi fără creier .
Eu cred că invidia îi domină, şi spun asta pentru că Jonghyun şi Key sunt drăguţi. Şi normal, au talent.
Oamenii sunt aşa de egoişti când o persoană au succes,faimă, fani, bani, fete... j încât doar gura e de ei !
Sau ar mai fi un motiv Ştii ce înseamnă OTP, nu? = OTP E ONE TRUE PAIRING .
Asta se face des în KPOP, mai ales la băieţi )) :3.
JongKey este un OTP şi poate lumea, cum vede poze editate în tot felul cu ei, că sunt destule pe net, deduc o idee şi o transformă într-un zvon, într-un mare scandal ...
Nu trebuie să îi bagi în seamă! Sunt nişte proşti şi invidioşi ce se ascund după ecranul computerului... Dau din taste şi atât )! Se cred mai tari dacă comentează dar nu sunt, se fac doar de câcat maxim.
Asa e în lumea asta crudă, nu poţi face nimic ...
Pe zvonurile astea scot satisfacţie şi bani, ştii?
Înfine. PROŞTI. PROŞTI ŞI PROSTII. Nu-i băga în seamă :*.
App., şi mie îmi place SHINee :*.
RockaruL întreabă: