Buna! Eu te sfatuiesc sa te pensezi, insa nu tu, ci trebuie sa mergi la cineva care chiar se pricepe, sau la salon.Nu incerca sa te pensezi singura pentru ca o sa iti strici forma si nu o sa iti iasa, mai ales pentru ca este pentru prima data. Cat despre mama ta, ii poti spune ca deja ai 13 ani, si ca nu iti plac sprancenele tale, ca nu este o schimbare prea mare, odata si odata tot trebuie sa o faci. bafta!
Eu am 14 ani si nu m-am pensat
In perioada de pubertate, corpul nostru sufera anumite schimbari. Asa si pensarea prematura. Daca te pensezi la 13 ani, la 15 ani o sa ai niste paie(scuza-mi expresia) de sprancene.
Exemplu: O prietena de-a maica-mii care acum are 24 ani s-a pensat pe vremea cand avea 15 ani. Si ea avea sprancene stufoase, iar acum trebuie sa se dea cu creionul pe la ochi Crede-ma ca as prefera mai bine sa am sprancenele stufoase decat 3 fire care si alea stau sa cada
Te rog sa ma crezi. Nu scriu de-aiurea sa iau funda. Incerc sa nu las si alte persoane sa sufere chestia asta care chiar este inestetica
Pai tu singura sa nu te pensezi! Mai intai te duci la un salon unde sa ti le faca perfecte pentru fata ta apoi ti le pensezi pe unde iti mai creste iar...Si ii zici mamei tale ca esti destul de mare incat sa poti sa te pensezi P.S.eu m-am pensat de la 14 ani
Nu te pensa...eu am 14 jumate si ik astept cine te place te place si pensata si nepensata
Eu m-am pensat de la 12 ani si 10 luni ca tin minte si ma pensat mama ca se pricepe. Poti sa te duci la salon ca iti da forma dar sa te interesezi sa te faca cu penseta chiar daca o sa dureze mai mult fata de ceara doare mai putin .parerea mea :*
Pai eu am inceput pe la 14-15 ani dar asta nu are importanta pentru ca daca zici ca iti sunt stufoase ar trebui.eu una am intrabato pe mama si mo pensat ea prima data di dupa aia eu singura.ai putea sa ii dai exemle de la tine din clasa daca se penseaza cineva sau ai putea sa-i zici ca nu areti bine cu ele asa...(ma gandesc ca asta ii si motivu pentru care vrei sa te pensezi)
Am 12 ani. Si intr-o seara, i-am zis mamei mele sa ma penseze, doarece cateva din colegele mele deja au facut-o . N-a zis nimic, m-a pensat, soar ca nu prea mult. abia de mi-a luat cateva fire. Apoi am inceput sa am pensez singura. Nu e greu. Mai intai da-te cu o crema sau ceva care sa le inmoaie putin sa nu te doara chiar asa tare . Cat despre mama ta. nu vad ce e gresit sa te pensezi la varsta asta.
Fundita?
Eu zic ca ar trebui sa te pensezi pentru ca o sa arati mult mai bine... Sfatul meu este sa mergi la un salon impreuna cu mama ta ca sa fie linistita ca nu o sa faci vreo traznaie...nu costa mult si iti garantez ca vei fi multumita