anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete.

Am :

49 kg
1.54 inaltime
sani mari
par pubian si la axila
transpiratie urat mirositoare
cosuri

...dar nu am ciclu. Ma simt stanjenita de asta; toate fetele de la mine din clasa au. Cum as putea eu sa grabesc venirea ciclului, s am pana in toamna? Nu mai vreau sa imi mai mint colegele...

13 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ai uitat sa spui cel mai important lucru:varsta.

| Îngheţatăăă3310 a răspuns (pentru Bondarel99):

Am 12 ani.

| suntserios a răspuns (pentru Îngheţatăăă3310):

Ai 12 ani, ai id de genul "Inghetata" esti un copil... ce ai nevoie de menstruatie?

| DunkelheitBu a răspuns (pentru Îngheţatăăă3310):

LOL rolling on the floor)))) ce copii sa imi bag picioarelelaughing))) de ce ai vrea sa faci asta?
Tu stii cat o sa te chinui, nu te mai gandi la asta pentru ca o sa iti manance zilele, vrei sa te doara burta 3-7 zile pe luna si sa nu poti sa te imbraci in alb, poate o sa ti se iveasca ocazia sa mergi la strand cu prietenii si nu vei putea pentru ca esti pe stop, draga, nu te mai amagi, este foarte bine ca inca nu ti-a venit menstruatia. Sunt multe chestii nasoale la asta spre exemplu, poti sa te patezi la scoala si sa rada toata lumea de tine, nu poti sa iti schimbi pantalonii pentru ca este posibil sa nu ai o pereche in plus si sa nu ai o bluza lunga sau un hanorac ce te faci?
Ma rog, sunt mult mai multe motive pe care ti le pot insira fetele confused eu habar nu am rolling on the floor

| Bondarel99 a răspuns:

Stai linistita ca o sa vina si menstruatia curand, e grav daca nu vine dupa 14-15 ani, deocamdata nu ai de ce sa-ti faci griji...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cata prostie. cui ii pasa de treaba asta la varsta ta? de ce dracu discutati treburi de genul?
de ce spanac vrei sa grabesti o treaba care o sa iti manance zilele odata pe luna nulti ani de acum incolo?

de ce vrei sa iti fortezi organismul si sa nu il lasi sa functioneze cum vrea el?

| Wøodenpints a răspuns:

La cum te-ai descris, menstruația ar cam trebui să fie ultima ta problemă.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Stai linistita, iti va veni si tie randul.Nu te grabi sa ai asa ceva, va aparea durerea insuportabila de burta, e stresant sa vina in fiecare luna...
Normal menstruatia ar trebui sa vina pe la 15-16 ani. Oricum, te inteleg, si mie mi-a venit tarziu... trebuia sa le mint pe alea ca am, doar pentru a scapa de intrebarile lor prostesti.Nu stiu ce mi se parea asa interesat sa ai ciclu...mda.

| Marrythenight a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Nu e o regula sa vina la 15-16 ani. Mie mi-a venit la 10 ani laughing

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru Marrythenight):

In ultimele decenii oamnii s-au dezvoltat mai repede si de asta. Daca am intreba-o pe bunica la ce varsta i-a venit menstruatia ar raspunde ca pe la 15 ani.

| Marrythenight a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Da, asa e. happy

| Aimèeeee a răspuns:

laughing Adevarul e ca am avut si eu gandirea asta pe la 14 ani.
Este normal pe la 15 ani sa iti vina menstruatia.

| lol1234 a răspuns:

Hei.De ce demoralizati fata? E copil, nu radeti de ea..asta e! Are si ea o nelamurire.Deci,draga mea...organismul tau hotaraste cand e gata pentru ciclu.Nu te uita toata ziua la corpul tau si nu te gandi ca esti destul de dezvoltata si totusi nu ai.Nu te mai stresa, tu crezi ca daca ai ciclu esti tare sau nu inteleg.Lasa sa aiba colegele, organismult tau functioneaza cum trebuie.Tu nu ai ce face.