Eram acasa, eram foarte fericita, nu m-am speriat deloc, nu m-a durut nimic, desi inainte cu o zi aveam o presimtire ca o sa-mi vina
Doamne ce intrebari pui si u...este ceva intim, privat si in acelasi timp personal.Nu pot imi pare rau!
Iti spun sincer ca nu am simtit absolut nimic. Cand am ajuns acasa ( eram in vizita ) am observat si i-am spus mamei. Nu e neaparat sa ai simpome.
Mi-e rusine s spun. mi-a venit noaptea da ff putin. dimineata merg la wc, mama da peste mine si se uita de-odata la lenjerie.eu nu observasem.si ea zice"ti-a venit menstruatia"iar eu am ramas uimita. dupa asta am avut12 zile la rind si o cantitate imensa venea.ma schimbam la 30 min si noaptea.eu nu dormeam noptile si nici mama. da muream de dureri, luam medicamente ce-mi luau durerea pe timp ff scurt.si acum am dureri mari da numai in 1 zi.si am un ciclu normal de 4 zile, regulat.asta e...
Eram la scoala acum 2 ani in ora de matematica, ma durea spatele simteam ca nu pot sa merg in picioare si bineinteles burtik. seara cand am ajuns acasa i-am povestit bunicii si a spus ca de la oboseala peste cateva minute m-am duc la W. C. si imi venise nenstruatia. sincer dupa m-am simtit bine cu toate ca inca eram in timpul menstruatiei
Eram in oras la cumparaturi.nu am simtit nimic.cand am ajuns acasa si am mers la WC, am vazut si am inceput sa tremur de frica. i-am spus mamei si acum m-am obisnuit
anonim_4396 întreabă: